nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, 7 October 2012

Mata lebam aka Mr Panda !

gambar i lepas plastic surgery. heh . berdarah pak mail tengok nie
selamat pagi !
sekarang nie sudah pukul 4.38 pagi and jangan tanya i bakpe i tak tidur2 lagi ok.
haaa..
korang boleh agak tak entry i yang bertajuk mata lebam aka mata panda.
haish i nie asyik duk cakap pasal panda je kang kang kang ??
isk korang nie , i dengan panda ibarat kawan baik gitu . tak boleh dipisahkan .kalau dipisahkan alamak jawabnya tak bergerak la persatuan panda2 sedunia. heh?
sebab i kan pengerusinya. hehe

MATA LEBAM aka Mr panda

hmm apa ye yang berkaitan mata lebam dengan Mr panda nie heh.
lu pikir la sendiri jawab nabil.

haaa
nie baru nak mula pendahuluan entry i .
eh tadi tuh hape ? buka pendahuluan kau ke elina ?
amboi kak safiyah kita,marah nampak. sabar la cikit. tengok tuh dah berkedut dah muka.baik pegi suntik botox or vitamin. baru berseri cikit muka tuh.
Adira cucuk vitamin.*tetiba
incik panda penat ke kejar orang sebelah tuh? dia amik tebu incik. cepat bangun!!

eh eh kak peah oi jangan la melenting pulak. orang sarankan je ,taknak buat takpe .tak paksa pun.
tak de la Pak kasim cari lain kak Peah oi.
ZAssSs!
haadddoiiii !
batang penyapu masuk lobang hidung .

ganeh jugak kak peah nie.

okeh okeh ... tengok kak Peah kita dah berasap kepala tuh

pendahuluan .jen jen jen

hi nama saya Salam ! nama penuh Salam satu malaysia !
anda sekarang di rancangan jangan tidur lagi bersama saya ,abang salam ! huyoii


abang salam! hensem tak.



okela.. buat pengetahuan korang semua, i sekarang tengah final and lusa exam electronic. so sekarang nie i tengah stress sangat pasal exam and banyak la lagi. haa sebab tu la i hupdate blog nie.

iyer2. dah lama i tak hupdate blog. orang lain follower dah meningkat sebab blog selalu hupdate. kan kan kan. eh kalau i tak tensen  i hupdate jugak . tapi i tak tahu nak tulis pasai hapa. sodihhh

jadi dengan baik nya, i pun clik pangkah diatas then i pun terus bukak benda lain yang lagi excited ! heee..
tapi malam nie eh dah pagi la.ok2 tapi pagi nie i rasa nak hupdate jugak. jiwa i meronta2 nak hupdate. amboi bahasa ! bombastik gler. well ehemm. elina sekarang dah maju cikit.

tapi i sekarang tengah ada satu masalah besar, apa tuh.
haa nie lah nak ceghita tuh
satu hari yang cuaca tak berapa nak baik. masa tuh tengah mendung. kilat sabung menyabung bak ayam tengah menyabung. i dengan semangatnya buka kertas yang lecture bagi and then baca dengan penuh semangat. nak exam la katakan. kena semngat nie.

2 jam kemudian

i pun buka mata semula.tak kusangka tak kuduga. i tertidur !!
dua slide je i baca tuuh pun tak sampai habis. tido dua jam. fuhh !
macam mana nie.
then tadi pun i ulang benda yang sama. and conclusion atau pengakhiranggg jugak memang sudah tepat dijangka . TIDO JUGAK !!

gimana nie dong !! mati la i cemgini.

haa tu masalah pertama.

kita kembali ke masalah kedua bersama abang salam .

sekarang nie i dah ganti tempat burung hantu . haa kepada burung hantu sekalian,uollss buleh berehat dengan tenang iyer.. sebab i sekarang nie dah tak tido malam. haa bukan i sorang je, roomate i pun terlibat sekali. kitorang sekarang ambil jawatan sebagai pak guard kolej asrama. hee. i dan member tak leh nak tido la . kitorang hanya akan tido selepas azan subuh. tu pun pejam jugak mata nie nak suruh tido jugak cemana pom. aduyaa


haa siap ada pesanan dari penaja lagi suruh gerak. heheh. tu la tak tidur sangat kan.
jawab elina : okeh kak. camne kalau i tulis je kak kertas tuh " akak, bangun kak "
hahaha...














meh kita zoom ckit tulisan warna pink tuh. 







semasa exam CTU

tengok ! kreatif tak i .. hehe.. kepelbagaian corak2 ..

tak cukup lagi soalan 4 tuh. siap tulis lagi banyak kali soalan no 4.
biar bagi jelas cikit yer. tu je motif nye
eh bukannye ko tak leh jawab soklan tuh. eh slow ckit ! hehe















haaa meet my ebok .(Arbod si tikus belanda ) hehe







wahhhh! rindu sangat nak peluk ebok nie. adik i panggil ebok ni buncit sebab dia suka makan .. ha itu pulak masalah ketiga i. i rindu sangat kat ebok. lama dah tak balik rumah main2 dengan ebok.

okelah tu je yang i nak merepek kat sini. guys ! doakan i tau final exam nie... takuttt !!
bye !! 

Monday, 3 September 2012

my birthday ! tutt tuttt

hai !

happy birthday to you !  happy birthday to you ! happy birthday to you

elina ! apa perasaan you time hari jadi you nie? hmm entahlah biasa je. cuma frust sikit. kenapa? sebab esoknya test ,lusa test, tulat pulok kena prsentation. hadoiii.

hilang semangat nak sambut besday2 nie. but i wait for somenone to wish me.

who's that ?

hmmm


jeng jennnnnnggggg

Saturday, 18 August 2012

raya dah ke ?? heh

hi !
selamat menyambut hari raya ! maaf zahir dan batin !

i tak sempat pun nak tengok tibi pasal pak cik yang femes sekarang tuh. yang orang duk tercungok nak tunggu pak cik nie keluar statement pasal raya.

alih-alih si ayu,adik i yang kasi tahu kat i.

eh ina, esok dah rasa la weh!! yeay!!
semangat habis si budak nie. puasa cukup tak. ? of cose la cukup kottt. hee
dia dah telan sebakul kuih raya. mak plak asyik membebel je dekat i dengan adik i nie. "dah dah la along oi makan kuih raya tuh, belum raya lagi nie"

alamak! rupayanya kuih raya dah jadi separuh.. hmm tak jugak tinggal lagi beberapa biji lagi elmond london. haa..
actually i paling suka sekali makan biskut tuh. sebab dia bersalut dengan coklat. yeay ! i nie peminat coklat . makan coklat tak ingat dunia tau. ngee

lepas je mak membebel kat i and adik i sorang nie. dia nie bebel plak dekat diri dia sendiri.

cemgini " haish jadi ke tak aku buat nasi minyak nie"haa... pelik!

well, sebenarnya mak i bercadang nak buat nasi minyak eh nasi dagang.heee dari tadi lagi dia sedang bertungkus lumus menyiapkan kuah untuk nasi dagang . i nie pun baik hati menawarkan diri untuk tolong. tapi dia reject habis2 i nie. teruk sangatkah diriku ini hah???

mak cakap kalau i tolong lagi parah nasi dagang dia. i pon tak tahu apa motif mak cakap gitu. tersedak biji mata i dengar. ehem

ahhh tak kisah la.sambil tuh i umpan dekat mak pasal i nie belum lagi pergi beli tudung and kasut raya. " hmm mama lau orang free hair je esop boleh tak? " terus mak tengok i macam hape ntah. " haa ko nampak ma pegang pisau nie kang tak pasal2 esok makan pisau"

huishh..
ganahnye mak i rupanya.

"alaaa saje je nak test ma oi" hee.. terus i pergi masuk bilik sambung kerja yang belum setel lagi nie.

haish nie lagi satu , hard disk kesayangan i nie pun satu. tiba2 dia buat hal. pergi hidden semua file dalamnya. tak tinggal satu pun kat i. boring la i malam nie. tak leh nak tengok movie. dahla i ambik banyak dah cerita nak tengok masa rasa. see dah tak boleh tengok. sedih ! macam mana nie.
salah i jugak pegi cucuk dekat lappy adik i si ati tuh. haish. dia nie ada je laptop tapi tak reti nak hupdate dia punya antivirus. adoi. nie satu masalah dia.

habis rosak mood raya i .

btw ! selamat menyambut hari raya korang. duit raya tuh sila- silalah hulur kat sini cikit.
bye!



Wednesday, 15 August 2012

saya tak tahu nak bagi tajuk apa

uhuk uhukk
batuk !
dah berhabuk blog i.
korang nampak tak berhabuk suda.
well, i dah lama tak hupdate entry. blog i nie tak macam blog orang lain, update setiap seminit.satu minit satu entry. satu jam 60 entry dah ada.heh
blog i nie paling loser sekali dengan penulis blog yang kadang2 rajin pastu tiba2 je malas.
adush ! SENTAP AYAT ! haaa

"dah dah la elina oi, jangan nak sedih sangat la ayat tuh"

oke2. 

eh, tu bukan intro ye. nie baru intro dia. hmm i nak pikir susun ayat nie. 
oke kita start macam  cemgini.

bulan ramadhan bakal berlalu. i pun dah tak sabar nak beraya nie. bila i dikelas,dengar lagu raya. bila masuk bilik pun dengar lagu raya. lalu je di bangunan dengar lagu raya jugak. haish. stress hidup cemgini. rasa nak ganti je pakcik yang kat tibi tuh ."pak cik mana elina"? ala korang nie, pakcik yang kerja dia umum raya tuh la. 

ehemm.test suara cikit.

saya bernama nor elina dengan ini sukacita mengumumkan esok raya sambil pegang batang penyapu. yeay !!

tiba-tiba. DUSH ! melayang bantal ke muka .

i sekarang nie bila je masuk kuliah ,minda i dah tak berfungsi sudah dengan nombor yang kat depan tuh. minda i sekarang nie dekat rumah dah. membayangkan baju raya yang i pakai pastu ketuk2 rumah jiran mintak duit raya. yahoo!! kaya aku! hee

hoi,besar2 gini ko still lagi dapat duit raya ke ??
 hmm i tak tahu la. ala time makcik2 duk bagi duit raya tuh buat2 la muka kesian ckit takpom buat muka kiut or muka perasan muda. konfem dapat ! haaa

kenapa? tak percaya yer. try la masa raya. 

mak cik , pak cik.! sini belum  bagi lagi duit raya. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang