nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, 16 March 2011

relax..relax..cool sudah...

hi gedik girl and unhensem boys,
                                                              
                                                     lawa kan picture tuh..

aku bengang betul laa dengan facebook sekarang nie...tak leh study(facebook) dengan khusyuk langsung..adoi...time aku ada masa banyak nak khusyuk study laa,die buat hal...apa laa nak jadi..hehe...korang perasan tak yang facebook sekarang daa jadi lembap gler...tak paham laa aku...pasal aku kew dia jadi lembap??..nie mesti aku kuat chat jadi camnie...chat box aku pom jadi bengom!!...mybe die suh aku kurang2 kan chat tuh....WTH!! huh!! malas aku nak ambik kisah...

haa..cter pasal fb nie...skorang tahu tak..aku nie memang peng'like' no 1 dalam fb..haha...kalau kawan2 aku post ayat2 macam motivate tuh or ayat2 biasa or kata2 biasa and lucu..aku memang klik laa...tapi ...aku paling tak suka kalau orang post macam ayat tak puas hati..mencarut...pastu kasar plak tuh..adoi.. im really having problem with that person...im really hate that post like that!! pleeeaaseee laaa ..korang pernah kan baca orang post cam tu...kan kan kan...diorang tak pikir ke apa orang lain akan pikir pasal diri dia...kalau sound and tulis yang bukan kat wall..hello..itu ruangan sosial ok...fine laa korang nak suruh orang lain tengok..tapi apa kata korang( orang yang post bukan2) tu post guna ayat yang elok2 cikit...adoi..tak paham laa aku..

                                                                            peace...                               

contoh laa kan..korang having crisis with somenone..or your boyfriend(s)/girlfriend(s)...korang post laa ayat elok2 ckit...sedap ckit mata aku memandang..nak like pom senang ckit..tak pom..kalau nak kutuk orang tuh....jangan laa mencarut...aku yang baca nie rasa malu tau...WTH..aku tak kisah laa kalau laki yang post..memang daa tahu kan perangai orang laki nie camne....aku bukan apa doe..yang part tak leh bla skali..aku baca skali memang rasa menyampah aww..pastu kan..baca kali kedua ..rasa lucu plak..and baca kali ketiga..rasa seronok pulak...haha...sebab?? sebabnye...aku rasa diorang sedang memperbodohkan diri dia sendiri...haha...

ok laa..setakat nie je lah entry aku...goodnight!! ghost dream!! haaa..peace!!


                                            

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang