nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, 28 March 2011

saya lapar..:(

                                                       lap air liur tuh...

salam semua,

korang tahu tak yang aku sekarang nie tengah suka benci makan benda bulat tuh...ohh shitt...hmm...tapi sedap nyer!!! aku ingat lagi first time aku makan benda nie..

masa tu aku form 4...outing dengan kawan2...aku masuk dekat ecm and aku bau benda nie..terus aku pergi beli..haha..lagipun lawa jew..macam2 warna and perisa ada...aku paling suka yang coklat...fuhh!!...sedap gler...

so sampai sekarang,kalau aku jumpa big apple donut tuh..memang aku akan beli...dah ketagih..!!

                                                     sedapnyer!!!

                                                                

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang