nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, 29 April 2011

yayah..awak buat saya rasa sedih laa..:(

assalamualaikum,

korang pernah baca buku nie tak? aku ingat lagi ..aku baca buku nie masa aku form 2 ..best gler citer dia...bagi aku laa..tak tahu laa pendapat korang pasal buku nie..and aku mengaku ,sampai sekarang aku still lagi baca buku nie..baca balik...hehe..aku ada beli dear yayah 3..best..

masa aku form 3,memang berangan gler nak masuk mrsm di tingkatan 4. so aku and kawan2 aku(linda,uni n nab) beli laa borang mara...tapi aku tak expect sangat2 laa dapat masuk..ye laaa..mrsm kan susah nak masuk..hanya budak2 terpilih sahaja yang dapat...

awal januari di tingkatan 4,aku dapat surat..it from MARA...yess!! aku berjaya ....hari tu memang hari yang amat mengembirakan aku...aku ingat lagi reaksi aku apabila dapat surat mara tu..parent aku bangga gler dengan aku..so aku pasang angan2 untuk belajar di luar negara lepas aku dapat result spm.. 

united kingdom
itulah yang aku sering angan2 untuk further study aku kat sana..and time mock interviu pun aku cakap yang aku nak pergi sana..tapi kita hanya merancang saja kan...result spm aku tak layak untuk memohon biasiswa ke luar negara..sedih sangat2...seharian aku tak ada selera nak makan..asyik pikir pasal tu je...

and lepas aku baca balik buku dear yayah tu,aku teringat balik kenangan aku dengan kawan2 aku and plan aku semua tu..tu yang membuatkan aku rasa tertekan gler,frust dan banyak la lagi.....huhu..:(                                                                  

oppss...sorry...:(

selamat petang semua,

tengah buat apa tuh? hmm...aku? aku pulak tengah skodeng blog aku nie...aik? blog sendiri pun nak skodeng jugak ke..huh! ye laa...aku kan baru lagi dalam dunia blogging nie...banyak benda lagi yang aku tak tahu pasal blog nie..

                                                               

so nak dijadikan cerita ,aku nie suka je cuba benda2 yang tak pernah aku buat..tadi,tiba2 tangan aku gatal pergi tekan delete komen..huhu..habis komen2 orang yang pernah mengomen kat blog aku ,aku pergi delete...waaa!! padam muka!! sapa suruh gatal sangat.....maaf ye,kalau korang pernah komen dekat blog aku pastu tiba2 hilang komen tu..haaa tu kerja aku laa tuh..hehe..:(

Thursday, 28 April 2011

something from my friend,ain..

hi...

hari nie hari yang menyedihkan buat aku,kecewa,sedih ,kesal and macam2 laa...because of one thing i get upset...huhu...and thank to my friend yang cheer up me again..love you korang...and tak ketinggalan mar yang bagi aku semangat balik...hehe..love you..!! friend for ever ok...hehe

so malam nie, i got one mesej again..but not from mar..it from my friend too,ain...hehe...dia yang salah satu bagi aku semangat balik..and dia sent dekat aku cam nie..

sabar na deh...ko baca nie,harap ko jgn sedih lagi...:-)

tijah ingin break dgn bf omputih melalui surat: 
hi,my motive write dis letter to giv know u s'thing.i WANT TO CUT CONNECTION US.i saw u play wood 3 in front my eyes.so,i break connection to pull my body from dis luv.i havethink about dis very cook2..i know i clap 1 hand only.i don trust u again! u r really crocdile land! i dont want u to play2 with my liver.i have been crying until no more eye water.i don want banana to fruit 2 times..safe walk..:(

hahaha....ganas gler bahasa tijah nie..gelak sakan aku time baca..haha...:)

message to mar tuttt .....send..:(

salam,
                                                           comel tak mar?? hehe

mar!! cenccia ase kan kita dah  tak boleh belajar kat tempat sama la lagi..huhu..sedih ...:( ..kita dah tak boleh laa nak lepak macam dulu lagi..'melipat sama2'(hehe)..cter masalah secara face to face, makan sama2, pergi prep sama2 ,pergi kelas sama2.....sob2...:( mandi erkkk...x sama2 kot...

                          

Wednesday, 27 April 2011

layan lagu nie jom..:)

assalamualaikum,

 dimana dimana*__*
                                                         
 malam nie,aku layan lagu shila,jac and ning..best jugak...hehehe.:).aku nie kurang ckit kalau lagu melayu...aku tak tahu awal2 nya tajuk lagu nie...lepas tu aku dengar dj radio(aku x ingat dah radio apa) haa tak penting pun..so aku pun search laa malam nie dekat you tube...and dengar..best jugak...hehe..:)

so ,selamat mendengar korang..:) peacee...*___*

ouchh..:(

salam everyone..

apa khabar korang semua? hari nie seharian kaki aku lenguh2..adoi..tak tahu apa kena dengan kaki aku nie..bangun je pagi tadi..time aku nak jalan je..terasa lenguh gler!! huhu...selalunya kalau kaki aku buat hal(lenguh) ,it take a few day untuk sembuh..mybe dalam dua hari nak hilang rasa lenguh dekat kaki nie...:(

                                                                    hehe..peace:)

Tuesday, 26 April 2011

ex roomate..:)

hi ,

semalam kawan sebilik aku si mira post dalam group facebook..

saya sgt rindukan saat ini...
tira!!!bgun!!!dh pkul 6.50 nieeee!!nti ko mndi stgah jam plakk!
 
leena,cari molek getah rmbut mu 2..gna ayt ni..,sape ambik getah rmbut aq???(yg nie selalu aku cakap time ilang getah rambut)hehe,,
 
syida!!dah2 r iron baju 2...dh ok dh,nti kedut gak bla pkai...
 
dyana,ko pnya anak dh terburai blkg dia..aq korek lg ekk...
 
sue!,mndi cpat!
 
thah,nk sabun cikt...sbun abih dh...
 
hahahaha...nk dup kickapoo lg...

aku tak sangka yang mira still lagi ingat...hehe...btw ..sangat rindukan kikapoo(nama bilik kitorang).. and rindukan korang semua..

Sunday, 24 April 2011

again...got mesage from mar..

salam..

rindu ko cenccia laa..:( 
itu yang  mar send dekat aku....pelik jugak aku...hehe..tapi tak kisah lah.. 


tapi..tapi..tapi...cenccia tak ada kreadit laa nak reply your mesej..sorry...:(

hmm biar laa,cenccia reply dalam blog nie ee,hehe...


cenncia pom rindu jugak kat mar!!! waa!!
sob sob sob...:(

p/s :mar! bila kita nak "lipat" nie..hehe...:)

Friday, 22 April 2011

miss with my lovely roomate..:(

salam everyone...

sejak akhir2 nie,aku sering tidur lewat...pukul 3 pagi baru aku tidur..nak ganti tempat burung hantu..hehe..sama naik dengan burung hantu jugak aku nie..so mata aku dah jadi macam mata panda...mata taknya,tidur lewat...ee..buruk2..

tapi..tak kisah laa...tadi kan..aku tengok balik gambar roomate aku masa dekat maktab..tiba2 rasa rindu pulak kat diorang..huhu..banyak sangat kenangan aku dengan mereka..suka duka aku dengan diorang..

apa yang diorang buat masa nie hah? opp..mesti laa diorang tidur..hehe..aku je yang tak tidur lagi...aku ingat lagi masa dekat maktab..dalam bilik ada 4 orang je penghuni...aku,mira,syieda and tira...actually ada 5..tapi member aku sorang tuh dah pindah...dia dah tak sekolah kat situ lagi..so tinggal laa 4...mula2 memang kitorang tak ada la rapat sangat..buat hal masing2..tapi masuk sem 2 form 4..kitorang dah mula rapat..ye laa biasa laa..mula2 tuh tak rapat..    

                            sepah gler...time exam..maaf nyer..tak semapt nak kemas laa..:(
                                                     
lepas balik dari kelas,kami berempat akan baring atas katil..lepas tu,mula la gosip2..hehe..tu laa kerja time boring..tak ada benda nak cakap..hehe...tapi best gler time tuh...selalunya,tira yang banyak cakap dalam bilik tu..eh tak2...tira dan aku...hehe..

                                                                          


and kenangan yang aku tak mungkin lupa time birthday aku..jahat gler diorang..ada ke patut kunci aku dalam bilik air....waaa!! lepas tu,tutup lampu...adoi...aku dah laa takut dengan gelap..rasa macam nak nangis...besok pagi tu,habis satu kelas aku tanya aku,,eh leena,ko kena kurung dalam bilik air kew semalam?? ceh!! WTH...haha.                                                   

                                              setelah diubah suai oleh saya..:)                               

                                                       pooh tu mar bagi pinjam..:)

tapi mujur si mira ada jugak dalam bilik air tu..tak ada laa takut sangat....haha...fuhh....!!

p/s.: itula kenangan birthday aku yang aku takkan lupa...waaa!!..:)

Monday, 18 April 2011

got message from mar..:)

 hi everyone,

                                                                                    

dalam pukul 7 lebih.time maghrib..tiba2 phone aku bunyi..tuutt..! i got i new message..!! hoorrraayyyy.!! aku nie memang kalau bab phone bunyi and kalau ada mesej masuk..excited gler..haha..tak faham kenapa..so aku tekan2 keypad tuh,pop! keluar laa mesej..it from mar..i mean salwa...mar,actually it just new name that kitorang guna sekarang nie...stand for marimar( im not obses sangat dengan cerita tuh) haha...

"cenccia,online pukul 9 deh,ada hot story nie "

tu je dia mesej..aik..aku cuba tekan2 ..takkan tu je..hmm..ok laa..aku pun tunggu laa sampai pukul sembilan..actually,aku dah faham dah hot story tu apa..mesti nak cakap pasal bf dia.oppss!.. bukan bf dia dah...tapi..hmm..entah laa apa status sekarang nie..hope diorang berbaik2..

 p/s: salwa bagi aku nama baru- cencia...
" sekali dengar macam cincau plak"..that salwa told me before...but i dont care...asalkan dia bahagia..

tapi..tapi...tapi...aku dah mula suka nama tu..hehe..nampak unik je..salwa(mar) and me(cencia)...cute !! haha...ah lantak ar..peace!! *___*

Saturday, 16 April 2011

mari saya kenalkan...:) my friendssss.....

assalamualaikum,
                                          
                                                                  

korang tahu tak.? kawan aku agak ramai...hmm..kawan kamcing and kwan baik..eh?? sama kew tuh? haa..entah laa aku...yang aku nak share dekat korang malam nie...adalah pasal kawan aku...hehe..

                                                                  

jom aku kenalkan diorang dekat korang semua...haha...untuk mengelakkan korang akan rasa binggung nanti kalau aku cerita pasal diorang untuk entry yang akan datang...

member kamcing aku kalau dekat rumah : uni, wana, nani, linda, nabilah a.k.a meknab hanifatin(tin) and shairah(sha)..hehe..jangan marah nab weh..ni uni yang syorkan nama baru untuk kau...haha..:)

so aku lepak selalunya dekat rumah diorang ar..kalau korang perasan..entry aku banyak cerita pasal aku ,linda and uni kan...tess..memang..dalam banyak2 memeber kamcing aku tuh..aku memang rapat gler2 dengan uni and linda...kalau dulu nabilah pom join sekali..tapi sekarang nie,dia dah kerja dengan mak dia..so kurang laa kitorang luang masam sekali dengan dia..huhu...

so sekarang nie,aku,linda and uni plan nak bbq kat umah aku..haha..tak tahu laa jadi kew tak plan kitorang...aku takut ayam tu tak jadi macam ayam kalau kitorang bakar...hehe..al maklum laa,kitorang bertiga nie memang pakar dalam bab memasak.."sangat berbakat"..kalau dulu,kitorang nak memasak spagetti...last2 buang dalam tong samaph jugak laa spagetti tuh..habis kena ketawa dekat family aku..haha..and one more thing..parent aku memang dah kenal dengan si uni and linda..kitorang memang dah kawan sejak kecil lagi...so parent kitorang tak ada masalah laa kalau kitorang nak pergi mana2..hehe

                                                          ehem ehem....:)

and kalau dekat maktab pulak..bestfriend aku : salwa ,leen and dieda..
kitorang memang rapat kalau dekat dalam maktab...mula2 tuh,aku rapat dengan dieda..tapi lepas tu,aku lebih rapat dengan salwa lagi..hehe...tapi kitorang memang selalu bersama2..sangat rindu kawan2 aku tuh..huhu...banyak benda yang kitorang buat bersama2...and sampai sekarang aku still lagi contact dengan diorang..cuma leen jew aku tak contact sangat..dia sibuk sekarang nie..kerja punya pasal..bussy..hehe..ok aku faham..:) so sekarang nie,aku banyak habiskan masa aku dengan chat with salwa..dengan dieda,jarang2 jew...sebab rumah dia tak ada internet..

aku ingatkan habis spm..kitorang akan lost contact..ye laa mana taknye..rumah sorang2 jauh...tak macam rumah aku dengan linda,uni,wana,nani and nabilah.....rumah kitorang memang dekat gler ar...itu sebab kitorang boleh plan macam2..hehe..tapi,mujur still contact lagi each other...suka2...hehe..aku betul2 rindu masa kitorang dulu..study sama2,makan sama2..dieda tu,time dalam kelas  dia selalu mengantuk..tapi result dia gempak..fuuh!! tak faham aku..dapat 3.5 above.!! otak apa laa..haha...

tapi yang aku paling suka sekali dengan dieda,dia tak pernah kedekut ilmu..time aku suruh dia ajar aku ..memang tak banyak alasan ar ...terus dia ajar...and time nak suruh dia teman ke..memang dia teman laa...hehe...suka2..aku pulak suka sangat bawak makanan macam junk food dalam kelas.tiem aku and dieda mengantuk,,,haa..memang aku and dia akan makan ar..hehe..suka sangat makan dalam kelas..!! tak kira laa cikgu ada ke tak ada...makan je kerja kitorang...ehh...silap! bukan aku sorang jew yang suka makan dalam kelas..satu kelas suka makan..tambah2 kelas add math..haha...memang kitorang bukak kedai makanan ar..sesiapa yang bawak makanan..memang akan habis laa..pas2 dekat member lain...sharing is caring!! haha

so setakat tu je laa entry aku malam nie..harap korang enjoy baca..hehe..nite!!

thank for being my friend....love you:)

hi semua,

                                                                marimar and innoccencia..:)

korang tahu tak..sejak akhir2 nie,aku sering teringat dengan kawan aku dekat maktab...rindu sangat..so malam nie,aku nak perkenalkan sorang kawan aku...kawan baik aku yang dekat maktab...

*salwa- wa nie memang satu kepala dengan aku..kalau bab2 melipat..opp bukan melipat pakaian tau..kalau korang biasa dengan perkataan nie.mesti korang paham ...haha...aku dengan salwa laa selalu buat kerja macam nie..etc..time malas nak pergi prep dalam kelas..kitorang akan prep tempat lain..dalam bilik..hehe..kitorang memang share problem ...kiranya tak ada sangat rahsia antara kitorang..until masalah dengan bf pun..hehe...aku kenal dengan salwa nie time masuk form 5...kitorang kenal selama setahun tapi rasa macam dah lama..sangat rindu dengan kerenah salwa..kitorang makan sekali, kadang2 tu pergi kelas sekali...memang stick together ar...kalau dia marah dekat seseorang tu,akan terjangkit dekat aku sekali..aku pun akan rasa sama..huhu...

aku ingat lagi kitorang selalu balik awal sebab nak jadi orang pertama dekat dalam dewan selera...akak2 DS tu memang dah kenal dengan kitorang..selalu makan awal...and yang paling kenangan manis yang tak akan aku lupa dengan salwa adalah kitorang pinjam basikal dengan akak DS..kitorang round2 satu maktab lepas prep malam..semua junior kitorang tengok..haha..yee laa..mana ada orang pernah naik basikal dalam maktab kecuali aka DS..kira kitorang pecah rekod ar..haha..

                                                                          

and kalau aku tak siap kerja sekolah,memang buku dia ar jadi mangsa...and aku ingat lagi kitorang pernah suka memanggil qusyairy...kesian budak tuh...sebenarnya aku and salwa dah terjangkit dengan peragai matt takim...dia suka sangat panggil qusyairy...aku tak faham laa apa masalah matt takim dengan qusyairy..ahh lantak ar..ada satu hari tuh,aku panggil nama qusyairy, time tuh budak tu tengah dating dengan awek dia..mujur dia tak perasan..kalau tak mati kitorang.adoi..

time nak dekat spm,kitorang memang study hard gler..kelas junior aku akan jadi mangsa untuk kitorang...memang kitorang tak masuk pom kelas kita...sampai budak laki kelas kitorang, izzat cakap."eh lama tak nampak ko..mujur laa korang tahu lagi kelas kat mana..aku ingat korang dah tak ingat masuk kelas dah"..hehe..ok ..tu ayat perli tau...WTH!! suka hati kitorang laa nak pergi prep kat mana..and banyak lagi la kenangan aku dengan salwa...

Friday, 15 April 2011

terharu saya:)

selamat pagi semua,

hari nie aku bangun agak lambat sikit..hehe..biasalaa ..dalam pukul 9 lebih..lagipun aku tidur lewat semalam..pukul 2 lebih aku tidur..itu yang telebih tidur pagi nie.


time aku nak pergi bilik air.nak mandi.tiba2 phone aku bunyi..i got one new message! aku kalau dapat message mesti excited nak bukak..so aku tekan2 keypad phone aku..pop! kuar mesej...fuhh! panjangnya...mak oi..nie yang malas nak baca nie..hehe


                                                                        


message from my bestfriend..-dieda-(salah satu my bestfriend)


kadang2 kita terlupa kita pernah gembira bersama dia :P kadang2 kita terleka yang dia selalu buat kita tertawa:D kdang2 kita tersenyum kerana dia pernahbuat kita bahagia:) adakalanya kita menangis kerana telaltahnya membuat kita merinduinya,,:( .............bla2 and blaa.....my friend love you soo much..!


selepas aku baca semua tuh.aku tersenyum..hehe..mana taknya,..kawan2 aku still lagi ingat aku..wait?? kan baru jew berpisah beberapa bulan jew..bukan beberapa tahun...mesti la diorang ingat lagi...terharu aku..biar laa mesej tuh cuma forward kepada orang yang kita rasa dia adalah kawan baik yang pernah kita ada...i dont care if bukan my friend yang taip mesej tuh sendiri..diorang jusr forward pun kat aku...cuma itu menandakan yang dia still ingat aku kawan dia...


ye laa..mana laa aku percaya kalau kawan aku yang reka ayat macam tu..dunia dah terbalik kot..kalau diorang boleh reka ayat macam tu..haha...


and lepas tu ,i got one new message again..and it from fariz zanury a.k.a mat ju..oppp...haha...dia suruh aku panggil fariz..tapi dah terlepas panggil mat ju..sorry ee fariz...haha...dah terbiasa..:) 


and once again.,i got message from dinie..mesej yang sama jugak...haha..


anyway..thank korang...aku takkan lupa korang...sampai bila2...love you all..!! and miss you all..:( 







Thursday, 14 April 2011

saat terakhir...:(

 just enjoy with this song...:)

                                                      

*________*

Monday, 11 April 2011

hooooraaaayyyy!!!

 hai,

hari nie adalah hari yang paling menguji kesabaran dan keimanan aku....korang bayang ar sendiri dari pukul 7.20 pagi until pukul 5 petang....aku lepak dekat cityville(kotaraya) ..fuh!! memang menguji kesabaran sungguh la...for what im doing there?? haa..hari nie aku ada test driving dengan jpj...dari cerita kawan2 aku yang fail sebelum nie,muka jpj tuh memang tak leh nak senyum langsung..masam jew..tu yang membuatkan aku kecut perut...plus sakit perut..haha..apa laa aku nie..

tapi lain pula yang lulus and got p for motokar...hehe..lain pula cerita pasal jpj nie..tak faham aku..ahh lantak ar!!...yang penting aku dah lulus ..that i would like to share..yesss!! aku dah dapat lesen p...tak sabar rasanya nak memandu kereta kat jalan raya...waitt?? sebelum ko pernah memandu kan kat jalan raya??...yeaa.!!...tapi memandu secara haram...tu bahasa kasar..bahasa lembut sikit,memandu secara tidak berhormat...yess aku guna bahasa sendiri..hehe..jangan pening pulak..korang bukak laa kamus bahasa ke kamus mana2 pun..tak akan jumpa perkataan tuh...peace!! 

so tak sia2 laa aku tunggu ..actually aku test dengan jpj pukul 10.30 pagi...tapi cikgu aku nak ambil aku awal..takut tak sempat...so aku partner aku ,uni tunggu laa dekat satu tempat...sampai dekat sekolah memandu tuh,cikgu aku bagi sedikit pesanan terakhir...tiba2 cikgu aku mention nama aku and uni...hehe...hmm leena ,uni mesti bleh buatkan...?? aku and uni just sengih jew...kitorang tahu....itu ayat perli tau!! haha..WTH!! yee laa ..mana tak nye!! orang naik hanya 50 je..tapi kitorang ..huh!! 50?? apa kelas!! haha..up laa ckit beb...kitorang naik 60,70 and kadang2 tuh 80..hehe..chill laa..

ceh,kalau aku cakap macam tu..dah sah fail terus...ok...dalam hati je, aku cakap ...so,aku dah mind set otak aku supaya memandu 50 jew...WTH...ok..mybe errkkk 20 ,30 and 40...adoi..kalau ada basikal kat tepi..aku rasa basikal boleh lintas aku ..no way!! im not let this happen...!! 

aku start test dalam pukul 11...huh!! janji melayu...cakap pukul 10.30 pagi..tapi start lambat...

                                   nie laa no giliran aku...lama gler aku tunggu !!

kalau 5+2=7
hmm..kalau buang 2 di belakang tuh....
hmm..kalau buang 5 di depan tu..lagi cepat turn aku.....
ok ok...tu laa yang bermain kat fikiran aku time tu...haha..lawak an...!! 

so aku dengan penuh kesabaran menunggu turn aku....tapi dah berbakul2 dah merunggut...lama lagi kew nie?? tu laa yang ayat yang aku cakap dengan uni....so no uni 49...better ckit dari aku..but still kena tunggu lama macam aku...haha...aku ingat aku laa orang yang nak ke last sekali...rupanya ada lagi orang lain yang dapat nombor lagi banyak..fuuhhh laaa maaakkk!!! no 90....kesian gler orang tuh.!! lagi lama tunggu turn dari aku..kesian..huhu..so aku nie kira ok ar ..tak payah nak merunggut ok!! 

sepanjang aku menunggu ,aku just berbual dengan uni and mak cik kat sebelah tu je...kawan se maktab aku pun ada jugak...mirul si chubby! hehe..jangan marah dowh!! aku dah terjangkit dengan salwa...panggil ko cam tu...haha...so dia no 65...haha..nasib2...!! lama jugak tuh menunngu...

mak cik sebelah aku tak habis2 cakap pasal fail..tu yang membuatkan aku jadi gabra..tak senang duduk..adoi..apalah mak cik nie..buat saya tak senang duduk je..hehe..tapi tak kisah laa...lpas tu,cikgu panggil no aku..aku masuk dalam kereta..start kereta..and blaaa2...so aku dah lulus dalam litar...alhamdulillah...huhu

aku try cari kawan aku mirul and si leha..opp lupa nak introduce leha..leha pun kawan semaktab aku jugak..no dia lagi banyak dari aku and si chubby tuh...hehe...so lepas tu,aku terjumpa dengan kawan sekolah lama aku..memang aku berborak sakan ar dengan diorang...kotaraya tu dah jadi tempat jejak kasih plak aku rasa..ye laa!! semua kawan2 aku time kecik2 jumpa kat situ..hehe...

yeeay!! si uni jeles dengan aku...sebab? yea,aku dipangil dahulu dari dia untuk test di jalan raya dengan jpj..that mean ..aku siap dulu dari dia..haha..

so ,macam yang aku cakap tadi...aku dah warn myself to drive just 20,30 ,40 and paling laju ckit dalam 50...hehe..yess!! i masih ingat tau...tak nyanyuk lagi...amnesia??? nope!! 

aku masuk and bagi salam dekat jpj ...untuk sejukkan ckit hati dia..hehe...trick right?? WTH!! so ,dengan skemanya aku men'check' signal,betulkan temapt duduk, and blaa2...malas nak tulis ..korang paham2 sendiri laa yer...so dengan sopannya senyum kat jpj tuh suruh memakai tali pinggang keledar..shitt!! hipokrit gler weh!! ok2..apa salahnye...for the first time and last time i do..

so aku guna semua yang cikgu ajar dekat aku...ok yess!! i did it..masa dekat jalan raya...yess, aku memang memandu slow gler ar...kan aku dah warning kt diri aku...tapi?? tapi?? jpj tu cakap...hmmm "dik tekan minyak ckit lagi..slow sangat laa nie"..huh?? WTH!! ok fine...!! aku tekan minyak dah...tapi?? dia cakap "laju ckit lagi dik"...eeee jpj nie memang membuatkan aku nak suh aku tunjuk skill aku nie..haha...

so,selamat tinggal 20,30 and 50...!!! huh!! so memang aku drive 60 and 70..haha...nasib laa ...so cepat laa sampai ....and aku nak kasi tahu rahsia ckit..actually,aku tak pergi pun jalan yang aku belajar sebelum nie..jpj bagi jalan sendiri..haha...mybe dia dah letih kot...ye laa dah nak dekat pukul 1 tengahari...and lepas tu,aku tunggu pula giliran uni...bapak lama...so pukul 4 lebih aku sampai dekat rumah....letih gler!!

katil!! tunggu aku!! ok laa..aku ada date dengan katil...bbye!! hehe..:)


Thursday, 7 April 2011

santai bersama katy perry..:)

salam semua,

                                                                           

enjoy this song...best jugak..:)

nah,aku sertakan sekali lirik lagu nie..

                                          Katy Perry Ft. Kanye West – E.T.

   [Kanye West]
I got a dirty mind
I got filthy ways
I’m tryna Bath my Ape in your Milky Way
I’m a legend, I’m irreverent
I be reverand
I be so fa-a-ar up, we don’t give a f-f-f-f-ck
Welcome to the danger zone
Step into the fantasy
You are not invited to the otherside of sanity
They calling me an alien
A big headed astronaut
Maybe it’s because your boy Yeezy get ass a lot

[Katy Perry]
You’re so hypnotizing
Could you be the devil
Could you be an angel

Your touch magnetizing
Feels like I am floating
Leaves my body glowing

They say be afraid
You’re not like the others
Futuristic lover
Different DNA

They don’t understand you
Your from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I’m ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you’re an alien
Your touch so foreign
It’s supernatural
Extraterrestrial

Your so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

Your from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I’m ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction
Boy, you’re an alien
Your touch so foreign
It’s supernatural
Extraterrestrial

[Kanye West]
I know a bar out in Mars
Where they driving spaceships instead of cars
Cop a Prada spacesuit about the stars
Getting stupid ass straight out the jar
Pockets on Shrek, Rockets on deck
Tell me what’s next, alien sex
I’ma disrobe you, than I’mma probe you
See I abducted you, so I tell ya what to do
I tell ya what to do, what to do, what to do

[Katy Perry]
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me 
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you’re an alien
Your touch so foreign
It’s supernatural 
Extraterrestrial

Extraterrestrial
Extraterrestrial

Boy, you’re an alien
Your touch so foreign
It’s supernatural
Extraterrestrial

ingin tukar gaya rambut??

hai girls,

                                   cat wear a scarf??? haha..

apa khabar semua?? aku harap korang sihat..kalau tak sihat aku peduli apa(ceh ayat  penting diri sendiri) haha... so aku baru saja sembuh dari sakit tekak..memang rasa tak selesa gler time sakit tekak...nak telan air liur pom sakit gler..pearggh ar!! huhu...tapi mujur sakit tekak aku nie tak lama...just a few day only...selalu nye seminggu lebih..sedare aku cakap ada ulser dalam tekak...tak tahu pulak aku...aku bukan tahu sangat pasal benda nie..so aku just angguk jew (mengiakan je) hehe..

korang perasan tak aku dah tukar form tulisan aku??aku dah guna arial ..hehe...sebab?? ok..sebab aku rasa tulisan tu macam kecik je..hehe..so yang form nie better ckit dari yang pernah aku guna sebelum nie...

ok..dah stop..aku dah melalut benda lain dah...so actually aku nak cakap pasal benda lain...tp dah terlanjur cakap pasal lain plak...so itulah aku...


sekarang nie,aku ada plan nak potong rambut ..sebab?? ya,sebab aku rasa .... aku rasa...hmm..entah laa...aku just rasa nak potong rambut jew..peace!! so aku tengah survey gaya rambut yang aku suka...lagipun bhaagian hujung rambut aku banyak yang dah rosak...sebab tu aku rasa kena potong..huhu...
         
so aku curi2 tengok dalam google gaya rambut ...so ini lah hasilnya...

                                                 fauziah ghous

aku dah lama suka dengan fauziah nie...paling aku suka stail rambut dia...panjang gler rambut dia...suka sangat! hehe..

                                              ringkas je gaya rambut nie..but sweet:)
                          
                                      
      
                                                         ini pom ok jugak...


                                                       ouchh...lawa jugak stail rambut nie..

selain daripada yang atas tu, ada beberapa lagi stail yang lain...so cuba korang tengok ..:)

                                                             wow!!
                                                                             
bagi korang yang suka warna rambut ...aku spaling suka warna yang nie...and aku x suka yang warna perang...nampak macam tak cukup zat je rambut...haha..aku lebih prefer colour macam nie...and gaya rambut dia pun nampak ringkas and very simple..

                                                                          hehe.:)

                                                                       
                                                                             
                                                         
so kalau korang nak tukar stail rambut...korang boleh guna stail macam diatas...nampak simple ..tapi kemas...

selamat mencuba.!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang