nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, 7 April 2011

ingin tukar gaya rambut??

hai girls,

                                   cat wear a scarf??? haha..

apa khabar semua?? aku harap korang sihat..kalau tak sihat aku peduli apa(ceh ayat  penting diri sendiri) haha... so aku baru saja sembuh dari sakit tekak..memang rasa tak selesa gler time sakit tekak...nak telan air liur pom sakit gler..pearggh ar!! huhu...tapi mujur sakit tekak aku nie tak lama...just a few day only...selalu nye seminggu lebih..sedare aku cakap ada ulser dalam tekak...tak tahu pulak aku...aku bukan tahu sangat pasal benda nie..so aku just angguk jew (mengiakan je) hehe..

korang perasan tak aku dah tukar form tulisan aku??aku dah guna arial ..hehe...sebab?? ok..sebab aku rasa tulisan tu macam kecik je..hehe..so yang form nie better ckit dari yang pernah aku guna sebelum nie...

ok..dah stop..aku dah melalut benda lain dah...so actually aku nak cakap pasal benda lain...tp dah terlanjur cakap pasal lain plak...so itulah aku...


sekarang nie,aku ada plan nak potong rambut ..sebab?? ya,sebab aku rasa .... aku rasa...hmm..entah laa...aku just rasa nak potong rambut jew..peace!! so aku tengah survey gaya rambut yang aku suka...lagipun bhaagian hujung rambut aku banyak yang dah rosak...sebab tu aku rasa kena potong..huhu...
         
so aku curi2 tengok dalam google gaya rambut ...so ini lah hasilnya...

                                                 fauziah ghous

aku dah lama suka dengan fauziah nie...paling aku suka stail rambut dia...panjang gler rambut dia...suka sangat! hehe..

                                              ringkas je gaya rambut nie..but sweet:)
                          
                                      
      
                                                         ini pom ok jugak...


                                                       ouchh...lawa jugak stail rambut nie..

selain daripada yang atas tu, ada beberapa lagi stail yang lain...so cuba korang tengok ..:)

                                                             wow!!
                                                                             
bagi korang yang suka warna rambut ...aku spaling suka warna yang nie...and aku x suka yang warna perang...nampak macam tak cukup zat je rambut...haha..aku lebih prefer colour macam nie...and gaya rambut dia pun nampak ringkas and very simple..

                                                                          hehe.:)

                                                                       
                                                                             
                                                         
so kalau korang nak tukar stail rambut...korang boleh guna stail macam diatas...nampak simple ..tapi kemas...

selamat mencuba.!!

1 comment:

MutiaraPearl said...

heey, aku ingin dong minta cara biar blog aku ada cakap2, bagaimana cara'a kasih tau dong, kumohon aku baru di blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang