nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, 16 April 2011

thank for being my friend....love you:)

hi semua,

                                                                marimar and innoccencia..:)

korang tahu tak..sejak akhir2 nie,aku sering teringat dengan kawan aku dekat maktab...rindu sangat..so malam nie,aku nak perkenalkan sorang kawan aku...kawan baik aku yang dekat maktab...

*salwa- wa nie memang satu kepala dengan aku..kalau bab2 melipat..opp bukan melipat pakaian tau..kalau korang biasa dengan perkataan nie.mesti korang paham ...haha...aku dengan salwa laa selalu buat kerja macam nie..etc..time malas nak pergi prep dalam kelas..kitorang akan prep tempat lain..dalam bilik..hehe..kitorang memang share problem ...kiranya tak ada sangat rahsia antara kitorang..until masalah dengan bf pun..hehe...aku kenal dengan salwa nie time masuk form 5...kitorang kenal selama setahun tapi rasa macam dah lama..sangat rindu dengan kerenah salwa..kitorang makan sekali, kadang2 tu pergi kelas sekali...memang stick together ar...kalau dia marah dekat seseorang tu,akan terjangkit dekat aku sekali..aku pun akan rasa sama..huhu...

aku ingat lagi kitorang selalu balik awal sebab nak jadi orang pertama dekat dalam dewan selera...akak2 DS tu memang dah kenal dengan kitorang..selalu makan awal...and yang paling kenangan manis yang tak akan aku lupa dengan salwa adalah kitorang pinjam basikal dengan akak DS..kitorang round2 satu maktab lepas prep malam..semua junior kitorang tengok..haha..yee laa..mana ada orang pernah naik basikal dalam maktab kecuali aka DS..kira kitorang pecah rekod ar..haha..

                                                                          

and kalau aku tak siap kerja sekolah,memang buku dia ar jadi mangsa...and aku ingat lagi kitorang pernah suka memanggil qusyairy...kesian budak tuh...sebenarnya aku and salwa dah terjangkit dengan peragai matt takim...dia suka sangat panggil qusyairy...aku tak faham laa apa masalah matt takim dengan qusyairy..ahh lantak ar..ada satu hari tuh,aku panggil nama qusyairy, time tuh budak tu tengah dating dengan awek dia..mujur dia tak perasan..kalau tak mati kitorang.adoi..

time nak dekat spm,kitorang memang study hard gler..kelas junior aku akan jadi mangsa untuk kitorang...memang kitorang tak masuk pom kelas kita...sampai budak laki kelas kitorang, izzat cakap."eh lama tak nampak ko..mujur laa korang tahu lagi kelas kat mana..aku ingat korang dah tak ingat masuk kelas dah"..hehe..ok ..tu ayat perli tau...WTH!! suka hati kitorang laa nak pergi prep kat mana..and banyak lagi la kenangan aku dengan salwa...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang