nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, 16 April 2011

mari saya kenalkan...:) my friendssss.....

assalamualaikum,
                                          
                                                                  

korang tahu tak.? kawan aku agak ramai...hmm..kawan kamcing and kwan baik..eh?? sama kew tuh? haa..entah laa aku...yang aku nak share dekat korang malam nie...adalah pasal kawan aku...hehe..

                                                                  

jom aku kenalkan diorang dekat korang semua...haha...untuk mengelakkan korang akan rasa binggung nanti kalau aku cerita pasal diorang untuk entry yang akan datang...

member kamcing aku kalau dekat rumah : uni, wana, nani, linda, nabilah a.k.a meknab hanifatin(tin) and shairah(sha)..hehe..jangan marah nab weh..ni uni yang syorkan nama baru untuk kau...haha..:)

so aku lepak selalunya dekat rumah diorang ar..kalau korang perasan..entry aku banyak cerita pasal aku ,linda and uni kan...tess..memang..dalam banyak2 memeber kamcing aku tuh..aku memang rapat gler2 dengan uni and linda...kalau dulu nabilah pom join sekali..tapi sekarang nie,dia dah kerja dengan mak dia..so kurang laa kitorang luang masam sekali dengan dia..huhu...

so sekarang nie,aku,linda and uni plan nak bbq kat umah aku..haha..tak tahu laa jadi kew tak plan kitorang...aku takut ayam tu tak jadi macam ayam kalau kitorang bakar...hehe..al maklum laa,kitorang bertiga nie memang pakar dalam bab memasak.."sangat berbakat"..kalau dulu,kitorang nak memasak spagetti...last2 buang dalam tong samaph jugak laa spagetti tuh..habis kena ketawa dekat family aku..haha..and one more thing..parent aku memang dah kenal dengan si uni and linda..kitorang memang dah kawan sejak kecil lagi...so parent kitorang tak ada masalah laa kalau kitorang nak pergi mana2..hehe

                                                          ehem ehem....:)

and kalau dekat maktab pulak..bestfriend aku : salwa ,leen and dieda..
kitorang memang rapat kalau dekat dalam maktab...mula2 tuh,aku rapat dengan dieda..tapi lepas tu,aku lebih rapat dengan salwa lagi..hehe...tapi kitorang memang selalu bersama2..sangat rindu kawan2 aku tuh..huhu...banyak benda yang kitorang buat bersama2...and sampai sekarang aku still lagi contact dengan diorang..cuma leen jew aku tak contact sangat..dia sibuk sekarang nie..kerja punya pasal..bussy..hehe..ok aku faham..:) so sekarang nie,aku banyak habiskan masa aku dengan chat with salwa..dengan dieda,jarang2 jew...sebab rumah dia tak ada internet..

aku ingatkan habis spm..kitorang akan lost contact..ye laa mana taknye..rumah sorang2 jauh...tak macam rumah aku dengan linda,uni,wana,nani and nabilah.....rumah kitorang memang dekat gler ar...itu sebab kitorang boleh plan macam2..hehe..tapi,mujur still contact lagi each other...suka2...hehe..aku betul2 rindu masa kitorang dulu..study sama2,makan sama2..dieda tu,time dalam kelas  dia selalu mengantuk..tapi result dia gempak..fuuh!! tak faham aku..dapat 3.5 above.!! otak apa laa..haha...

tapi yang aku paling suka sekali dengan dieda,dia tak pernah kedekut ilmu..time aku suruh dia ajar aku ..memang tak banyak alasan ar ...terus dia ajar...and time nak suruh dia teman ke..memang dia teman laa...hehe...suka2..aku pulak suka sangat bawak makanan macam junk food dalam kelas.tiem aku and dieda mengantuk,,,haa..memang aku and dia akan makan ar..hehe..suka sangat makan dalam kelas..!! tak kira laa cikgu ada ke tak ada...makan je kerja kitorang...ehh...silap! bukan aku sorang jew yang suka makan dalam kelas..satu kelas suka makan..tambah2 kelas add math..haha...memang kitorang bukak kedai makanan ar..sesiapa yang bawak makanan..memang akan habis laa..pas2 dekat member lain...sharing is caring!! haha

so setakat tu je laa entry aku malam nie..harap korang enjoy baca..hehe..nite!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang