nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, 22 April 2011

miss with my lovely roomate..:(

salam everyone...

sejak akhir2 nie,aku sering tidur lewat...pukul 3 pagi baru aku tidur..nak ganti tempat burung hantu..hehe..sama naik dengan burung hantu jugak aku nie..so mata aku dah jadi macam mata panda...mata taknya,tidur lewat...ee..buruk2..

tapi..tak kisah laa...tadi kan..aku tengok balik gambar roomate aku masa dekat maktab..tiba2 rasa rindu pulak kat diorang..huhu..banyak sangat kenangan aku dengan mereka..suka duka aku dengan diorang..

apa yang diorang buat masa nie hah? opp..mesti laa diorang tidur..hehe..aku je yang tak tidur lagi...aku ingat lagi masa dekat maktab..dalam bilik ada 4 orang je penghuni...aku,mira,syieda and tira...actually ada 5..tapi member aku sorang tuh dah pindah...dia dah tak sekolah kat situ lagi..so tinggal laa 4...mula2 memang kitorang tak ada la rapat sangat..buat hal masing2..tapi masuk sem 2 form 4..kitorang dah mula rapat..ye laa biasa laa..mula2 tuh tak rapat..    

                            sepah gler...time exam..maaf nyer..tak semapt nak kemas laa..:(
                                                     
lepas balik dari kelas,kami berempat akan baring atas katil..lepas tu,mula la gosip2..hehe..tu laa kerja time boring..tak ada benda nak cakap..hehe...tapi best gler time tuh...selalunya,tira yang banyak cakap dalam bilik tu..eh tak2...tira dan aku...hehe..

                                                                          


and kenangan yang aku tak mungkin lupa time birthday aku..jahat gler diorang..ada ke patut kunci aku dalam bilik air....waaa!! lepas tu,tutup lampu...adoi...aku dah laa takut dengan gelap..rasa macam nak nangis...besok pagi tu,habis satu kelas aku tanya aku,,eh leena,ko kena kurung dalam bilik air kew semalam?? ceh!! WTH...haha.                                                   

                                              setelah diubah suai oleh saya..:)                               

                                                       pooh tu mar bagi pinjam..:)

tapi mujur si mira ada jugak dalam bilik air tu..tak ada laa takut sangat....haha...fuhh....!!

p/s.: itula kenangan birthday aku yang aku takkan lupa...waaa!!..:)

2 comments:

hantu said...

orang tua2 cakap, berkawan biar seribu, berkasih biar satu, kawan menangess susah nak cari tpi kawan yang bergelak ketawa ramai je..huhuhu..so, cariklah kawan yg terbaik di dunia dan akhirat.:)

Ps: da foloww blog kamo.

Leena (cenccia) said...

thank for ur words...hehe....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang