nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, 29 April 2011

yayah..awak buat saya rasa sedih laa..:(

assalamualaikum,

korang pernah baca buku nie tak? aku ingat lagi ..aku baca buku nie masa aku form 2 ..best gler citer dia...bagi aku laa..tak tahu laa pendapat korang pasal buku nie..and aku mengaku ,sampai sekarang aku still lagi baca buku nie..baca balik...hehe..aku ada beli dear yayah 3..best..

masa aku form 3,memang berangan gler nak masuk mrsm di tingkatan 4. so aku and kawan2 aku(linda,uni n nab) beli laa borang mara...tapi aku tak expect sangat2 laa dapat masuk..ye laaa..mrsm kan susah nak masuk..hanya budak2 terpilih sahaja yang dapat...

awal januari di tingkatan 4,aku dapat surat..it from MARA...yess!! aku berjaya ....hari tu memang hari yang amat mengembirakan aku...aku ingat lagi reaksi aku apabila dapat surat mara tu..parent aku bangga gler dengan aku..so aku pasang angan2 untuk belajar di luar negara lepas aku dapat result spm.. 

united kingdom
itulah yang aku sering angan2 untuk further study aku kat sana..and time mock interviu pun aku cakap yang aku nak pergi sana..tapi kita hanya merancang saja kan...result spm aku tak layak untuk memohon biasiswa ke luar negara..sedih sangat2...seharian aku tak ada selera nak makan..asyik pikir pasal tu je...

and lepas aku baca balik buku dear yayah tu,aku teringat balik kenangan aku dengan kawan2 aku and plan aku semua tu..tu yang membuatkan aku rasa tertekan gler,frust dan banyak la lagi.....huhu..:(                                                                  

8 comments:

[sutera kasih] said...

best ke novel ni?slalu nmpk kt MPH..nk beli nntila..lgpun hrga berbaloi..

sabrina said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Leena (cenccia) said...
This comment has been removed by the author.
アヌム ちゃん~~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Leena (cenccia) said...
This comment has been removed by the author.
Leena (cenccia) said...
This comment has been removed by the author.
aisya said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Leena (cenccia) said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang