nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, 8 May 2011

fuhh....leganya rasa..:)

selamat pagi semua,

time aku menulis entry ni,family aku sudah tidur semua..diorang tak jadi burung hantu macam aku..hehe....lewat malam baru nak tidur..

so seperti yang korang tahu(bagi yang baca or terbaca entry aku yang lepas)...aku ada post yang jiwa aku tak tenteram kan...banyak benda yang aku fikir..huk3..terbatuk pulak..

http://elinaleena1504.blogspot.com/2011/05/my-feeling-right-now-dilemma-confuse.html#links

malam nie,jiwa aku dah sedikit tenteram ..hehe...pasal apa nie?? actually pasal aku nak masuk u...hehe..aku dapat tawaran untuk belajar dalam electrical engineering(electronic) at satu buah university ...memang aku bersyukur gler dapat tawaran nie.tapi lepas aku fikir2 balik,rasa takut laa pula nak masuk u nie..huhu...tambah2 member aku sume tak ada sekali dengan aku..lagi laa aku takut...huk3..                                                                                 
wana dapat dekat pinang,sha nak pergi matrik,linda dapat puncak alam and mar dia dapat kuala pilah,tapi dia tak nak pergi u..sebab? hehe..entahla...tapi tak kisah pun..lantak laa...hmm...tak jadi jugak laa aku and mar nak dapat u sekali...mar nak pergi matrik...uni pun nak pergi matrik..

aku?? huk3....tak ada member pun yang dapat sama u dengan aku...sedih ,takut ,.macam2 ada...

                    macam nie kot reaksi aku time dapat tahu bukan aku seorang yang dapat u dekat situ..hehe                               

but...but ...but....this night..aku rasa lega gler!! kenapa ?? kenapa?? yea!!seorang budak perempuan yang bernama farisya(hehe,ayat skema) ahh lantak ar...yess!! dia dapat sama u dengan aku...bukan setakat sama u..!! satu jurusan!! wah!!! sukanya aku!! oppss...farisya tu sape pulak? mesti korang tertanya2 kan..kan?? yea...aku tak ada laa rapat dengan si farisya nie..dia nie sekolah sekali dengan aku sebelum aku ke mrsm..kitorang tak pernah kelas sekali...but..who care!! haha...jiwa aku tenang gler!! aku tak kisah pun...asalkan aku pernah kenal dengan si farisya...so sekarang nie, perasaan yang negatif dalam diri aku semakin berkurang setelah dapat tahu dua orang budak maktab aku dapat u sama dengan aku...tapi dua2 lelaki..ahh tak kiash lah..asalkan aku kenal..hehe..:)


                                                            happy!! yeaa...:)

so malam nie,boleh laa aku tidur nyeyak ckit...mimpi yang indah2...haha..

p/s: actually aku lebih minat automotive engineering dari electrical engineering nie..i love car!!! hehe..tapi tak apa laa ...sangat bersyukur!!
alhamdulillah...ak nak rahsia dulu u mana aku study ee...hehe...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang