nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, 27 June 2011

jom tinggalkan link blog kat sini..:)

hai....

malam nie aku terpikir untuk tambah satu lagi gagjet  iaitu "jom baca"....caranya mudah sahaja...korang sila2 lah tinggalkan link blog korang kat ruangan komen tu...and then aku akan ambik link korang untuk dimasukkan dalam ruangan jom baca tu...:)

so ruangan jom baca tu aku hanya akan masukkan 15 senarai blog sahaja..so cepat2 laa tinggalkan link korang kat ruangan komen aku...hehe...sekian terima kasih..:)

Saturday, 25 June 2011

can i be ur silent reader???? *___*

selamat pagi semua,

kawan aku cakap aku nie burung hantu...ye laa...selalu tidur lewat...tapi tak pula tidur dalam kelas,..ok2..( aku ambik statement tu sebagai pujian ok..hehek3..) ....

ehem,

actually aku dah ceritakan jugak kepada mar pasal dia tuh...she said she happy hear that....what!! but im not!! now..im became crazy and crazy !! huhuhu........ and mar asked me whether im add him as friend or not in facebook....i said..ohh..of course not!! ( actually the truth is i add him...)huhu...sorry for lying...:( kena jaga jugak  ego aku nie...

mar.....dont mad with me...im confused that time...whether im have to  answer "yess i add him or not"...but i choose to say no...huhu..loser right... 

                                                             

 semalam aku skdeng facebook dia and tengah intai2 kat info dia..rupanya dia letak link blog dia dalam facebook!! melompat keriangan aku! hah?? dia ada blog jugak ke? so aku try bukak link tuh...and yess! rupanya betul laa...hehe...sukanya saya..

banyak sangat gambar dia and kawan2 dalam blog tu..i guess...and tak ketinggalan jugak gambar pemandangan yang dia ambik sendiri ,i believe that..rupanya dia minat dalam bidang photography...
tapi dia tak selalu update blog.huhu...hey you.., im ur private follow  in your blog now...:*__* 



Thursday, 2 June 2011

im home!

salam and selamat pagi semua,


aku sampai kat rumah dalam pukul 5.45 pagi...sangat rindukan rumah..hehe....leena leena...baru je duk kt u 2 minggu dah rindu..apalaa...ye laa! sangat rindukan rumah and teramat rindukan blog saya...


                                                           


aku tak bawak laptop kat u...so tu pasal tak dapat nak update cter...huk3...sedih2...so sekarang nie ,aku akan bawak my lappy bersama dengan aku lepas nie...hmm....tak tahu nak update apa actually..banyak sangat cter yang nak aku kongsi dalam nie...ok2...

meh aku gambarkan ckit keadaan u aku cam mana...mybe korang semua tahu...hehe...sekarang nie aku belajar kt salah sebuah uitm kat terengganu...pemandangan dia agak ok laa...depan uitm ada pantai..betul2 depan pantai u aku tuh...and dalam u pulak ada tasik...cuba korang bayang ....hehe..and di belakang hostel ,which is tempat tinggal aku for this semester aku pulak ada bukit...what the fuuuu...!


                                                                                 
        
masa minggu orintasi....hmm...tak payah nak cakap laa...bapak letih gler dowh! aku dah kena bangun pukul 4 lagi...then ada aktiviti samapai pukul 11 malam....and kalau time antara maghrib dan isyhak...aku selalu terlelap...sujud menyembah bumi...hehe..and akak2 osi laa yang selalu kejutkan aku time tu..memang muka aku je yang diorang kejut...kadang2 malu jugak rasa dengan akak2 osi...tapi nak buat camne...mengantuk + letih punya pasal...


and sekarang  nie ,aku dah start kelas....kaki aku melecet ..bapak sakit...jalan jauh nak pergi kelas...hostel aku dengan kelas memang jauh gler...so aku yang tak beli basikal lagi terpaksa jalan laa time nak pergi kelas...


ok,pasal roomate..aku ok je dengan roomate....satu kepala...haha,....perangai roomate aku gler2 semua...lebih2 lagi Azi....haha.....kepala dia penuh dengan lawak je...time dia ada dalam bilik..memang bilik kitorang akan bergegar dengan lawak dia...


and pasal kelas pulak...hanya 4 orang je perempuan termasuk aku..yang lain semuanya lelaki....ok aku ulang ..yang lain semuanya lelaki ye,,! sangat bangga!haish...!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang