nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, 25 June 2011

can i be ur silent reader???? *___*

selamat pagi semua,

kawan aku cakap aku nie burung hantu...ye laa...selalu tidur lewat...tapi tak pula tidur dalam kelas,..ok2..( aku ambik statement tu sebagai pujian ok..hehek3..) ....

ehem,

actually aku dah ceritakan jugak kepada mar pasal dia tuh...she said she happy hear that....what!! but im not!! now..im became crazy and crazy !! huhuhu........ and mar asked me whether im add him as friend or not in facebook....i said..ohh..of course not!! ( actually the truth is i add him...)huhu...sorry for lying...:( kena jaga jugak  ego aku nie...

mar.....dont mad with me...im confused that time...whether im have to  answer "yess i add him or not"...but i choose to say no...huhu..loser right... 

                                                             

 semalam aku skdeng facebook dia and tengah intai2 kat info dia..rupanya dia letak link blog dia dalam facebook!! melompat keriangan aku! hah?? dia ada blog jugak ke? so aku try bukak link tuh...and yess! rupanya betul laa...hehe...sukanya saya..

banyak sangat gambar dia and kawan2 dalam blog tu..i guess...and tak ketinggalan jugak gambar pemandangan yang dia ambik sendiri ,i believe that..rupanya dia minat dalam bidang photography...
tapi dia tak selalu update blog.huhu...hey you.., im ur private follow  in your blog now...:*__* 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang