nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, 27 June 2011

jom tinggalkan link blog kat sini..:)

hai....

malam nie aku terpikir untuk tambah satu lagi gagjet  iaitu "jom baca"....caranya mudah sahaja...korang sila2 lah tinggalkan link blog korang kat ruangan komen tu...and then aku akan ambik link korang untuk dimasukkan dalam ruangan jom baca tu...:)

so ruangan jom baca tu aku hanya akan masukkan 15 senarai blog sahaja..so cepat2 laa tinggalkan link korang kat ruangan komen aku...hehe...sekian terima kasih..:)

14 comments:

Kpop Craze said...

kimimanheenim.blogspot.com

Mr.Thinker@Ali said...

Masih sempat lg. Yes! ^^

http://blogthinkeryo.blogspot.com

Leena (cenccia) said...

mr.thinker@ali : hehe...yee...masih byk lagi ...:)

techie87 said...

http://techie87.blogspot.com/


boleh ker ni :P

Rina said...

http://www.cesslea.blogspot.com/
here's my link..btw thnx for visiting my blog leena..u have nice blog though^^

Leena (cenccia) said...

technie87: ye ..bolh2..heheh..thank ok..:)

rina: thank drop ur link here....:)

aKu_aG said...

http://akuawangafif.blogspot.com/

trying my luck...hehehe....thnx 4 the visit...nice blog there...XD

Leena (cenccia) said...

aku_aG: thank ye awak..:)

hemochan said...

hello there~ sy nak cube naseb gak. hehe

http://hemochan.blogspot.com/

Leena (cenccia) said...

hemochan: thank drop ur link here..:)

wadud@duad said...

wadud punyer link..
teringin nak masuk.. hehe
thanks ea tuan umah.. :)

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com

Siti Khairunnisha said...

http://thesadderone.blogspot.com/ , this is my blog link . :))

nurul nabila (abel) said...

http://nuralnabil.blogspot.com ini URL saya . sertakan juga yee ;) thanks .

Leena (cenccia) said...

thank all..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang