nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, 13 July 2011

gilakan novel..:)

 salam semua,

oh terlupa pulak aku nak cerita pasal minggu lepas iaitu sebelum aku pergi berkayak. kampus aku telah mengadakan pesta buku and banyak sangat buku2 yang murah serta diberi diskaun yang rendah. suka! and yang paling important sekali dapat merit! hahaha...

selama tiga hari berturut2 pesta buku tu ada di kampus aku. so tiga2 hari muka aku ada di pesta buku tu..ye la...nak dapat merit katakan...hehe...

                                                  hmm....sedapnya buah strawbery tuh...hehe

so masa hari first tuh, aku memang tak bercadang nak beli buku pun.just nak tengok2 je. aku dengan dua orang budak kelas aku tuh jalan2 je and survey buku2...tapi tiba2 mata aku terpandang dengan satu novel ..and tangan aku mula rasa gatal nak beli.time tu .. antara dua..nak beli ke tak.tajuk nya hanya kau yang tahu..agak best jugak novel tuh..(.baca sinopsis ..) and last skali aku decide untuk beli...dalam hati aku..hmm....tak apalaa..beli satu je novel...hehe..


masuk hari yang kedua, aku sudah mula memikirkan untuk beli satu lagi novel..walaupun novel yang aku baru beli tu belum lagi dibaca,,,so aku pergi laa pulak tengok2 novel apa yang best di samping untuk mendapatkan merit...ehem.

tapi tak ada novel yang dapat menarik hati aku.so aku tak beli novel hari yang kedua.

                                                                          ehem..*___*

                                                                                   

masuk hari ketiga iaitu hari last pesta buku diadakan di kampus aku. aku still lagi usha2 novel..para penjual buku mula menurunkan diskaun dari 10% ke 15%...wah!! banyak jugak tuh...so aku mula terpandang dengan dua buah novel..best jugak sinopsis novel tu..jauh kau pergi dan nian di hati. 


                                               



time tuh aku dalam dilemma ..mana satu laa novel aku nak beli nie??? aku cuba tanya kawan sekelas aku tuh...dia cakap dua2 novel best..makin laa aku rasa keliru nak beli yang mana satu..akhirnya aku beli dua2...hehe....dan semasa nak balik...aku mula terpandang satu lagi novel..and aku beli satu lagi ...whoa!! semuanya tiga novel aku beli hari tuh....tajuk novel yang satu lagi tu ialah Cinta akan indah


omg!! bila laa aku nak start baca novel2 aku tu...hmm..mybe dalam minggu cuti aku akan cuba habiskan ...hehe.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang