nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, 18 August 2011

rumah manis rumah..:)

hi....

                                                                      
home sweet home!! hmm sape agree dengan aku..cepat angkat telinga..!! haha...mesti tak boleh kan?? ....sebab aku sendiri pun x dapat nak buat...

actually aku saje je nak balik rumah..rindu nak berbuka puasa dengan family..tapi dalam satu masa, sering jugak send mesej kat roomate,azi and adhlin...buka puasa dengan apa?? lauk apa? beli ke buat sendiri air...huk3..tiba2 plak rindu kat diorang..haish....ye laa! selalu bukak puasa dengan diorang...beli sama2,makan2 sama2,mandi sama2(guna bilik air lain2 tau) ..haha..

                                                                             

so malam besok aku dah kena balik hostel...adoiyaa...belum puas lagi buka puasa kat rumah...*jeles la plak dengan budak2 matrik yang dapa cuti awal..hehe..*..^__*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang