nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, 4 September 2011

great wish..:)


                                                                               


assalamualaikum and pagi semua,

wah bestnye kalau birthday tiap2 hari....dapat wish from friend ,dapat hadiah and macam2 laa...hehe..tapi it is impossible....tak masuk akal langsung kalau birthday tiap2 hari kan.....:P

                                                                               
so pagi nie aku just nak share pasal hari besday aku yang tak grand langsung tuh....but i sangat berterima kasih kepada org2 yang ingat akan besday and wish kat i...sekali dengan tolong belanja i makan mcd...hehe(sampingan je tu)....

and tadi seperti biasa aku ke kelas BeL.. malam tadi we had grammar test...after submit grammar paper to sir ....sir suruh kitorang tunggu ..ada benda yang nak disampaikan...first tuh, dia cakap pasal quiz and yesss!! i tak buat pom lagi....hehe...pasal speaking test and bla2....then last sekali he said,today is.....lpas dia senyap kejap...kitorang tertanya2 apa laa yang sir nak kasi tahu sebenarnya nie....haish sir nie..:))

so dia sambung pulak..today is leena's birthday...tergamam aku sekejap...haish sir nie..dalam otak aku 'haish sir nie,dia nak suh aku menyanyi ke??" (ye laa kan birthday i) ke sir "nak kenakan aku nie"...aku dah tak sedap duduk dah nie...ase macam nak langkah sejuta je dari kelas BEL tuh...hehe...

                                                                             
but... haha,,..sir aku mula start lagi dengan perkataan dia..."let sing birthday's song to leena"...aku plak terus ..hah???...OMG....ya allah..!! tebalnye muka aku...haha...(memang tak boleh bla laaa time tuh muka aku)....classmate aku plak ade yang loyar buruk tuh ..ada ke patut pergi nyanyi "old mcdonald had a farm"..eaeaooo....haish nak kena nie...so last2 sekali satu kelas nyanyi untuk aku....wah!! tak pernah seumur lagi birthday aku diumumkan kpada classmate...and diorang nyanyikan untuk aku...hmm memang tak pernah .for sure!! 

habis2 pom aku kena teruk gila di hari besday aku...kurung dalam toilet...(itu yang aku kena mase duk maktab dulu)..hehe....

                                                                              

lepas diorang nyayikan untuk aku,sir suruh kitorang beratur and amik gambar sekali....wah!!! sir! thank you sir...inilah hadiah paling sweet sekali dihari birthday aku....thank a lot sir!!!!! aku tak akan pernah lupakan saat nie...and yang kena kurung dalam toilet tu sekali..hehe..:)

once again ,thank a lot lot lot sir!!! even aku tak dapat hadiah pun,but i had great experienced with my classmate and sir....

                                                                            hehehe...:)  

p/s: memang best kalau dapat hadiah but now im think lagi best kalau dapat wish from friend and sweet memories from them......


 my birtday..:)*___*

good nite all!sweet dream!!
*____*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang