nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, 25 October 2011

alamak demam!!

hi semua,

                                             

apa khabar..hope korang sihat..tak macam aku nie ha...adush ..got fever in early morning...terjangkit dengan adik aku( menyalahkan orang lain pulak)...

actually i paling tak suka demam...memang leceh laa...so hari ni terpaksa cancel lepak kat rumah cik sutun..hehe...damn right??

tadi, masa cakap nak makan ubat my mom tengok je aku makan...nak dekat setengah jam jugak la baru aku telan ubat tuh..punyalah susah nak makan ubat.last2 aku just makan ubat demam sebiji je..actually kena makan dua biji..hehe...my mom tengok sampai i telan ubat tuh..haha..what a funny right!!

so lepas telan ubat tuh, aku dengan bangga nya berjalan masuk ke bilik...nak tahu mama aku cakap..eh eh leena, makan ubat demam je ke?? ubat antibiotik tak telan ke?? adush!! lepas aku dengar mama cakap macam tu..terus je aku cepat2 masuk bilik...alasan : alaa dah makan ubat demam kan..dah laa..

                                                                 
masuk bilik pulak,terus adik aku pergi dekat aku..nak tahu dia cakap apa?? bertuah punya budak... eh plik laa aku dengan ko nie..tidur cukup, makan cukup...demam jugak?? tak percaya pulak!
 that my sister said...

p/s : aku nie paling susah nak telan ubat.

Saturday, 22 October 2011

what love mean to you

hi and selamat pagi semua,

                                                             

actually aku tak ada idea nak tulis entry pagi nie, tapi tiba2 teringat dekat sorang mamat yang tanya aku pasal "what love mean to you" ...aku sebenarnya tak jawab pun soalan yang mamat tuh tanya.

honestly i said yang aku sebenarnya tak ada jawapan yang lagi spesifik untuk soalan tuh..masa aku baca di formspring  otak  aku jadi blur nak jawab..so dengan secara rasminya aku pergi delete...huhu...damn right??!

what love mean to you??

love?? cinta?? hmm..

Monday, 17 October 2011

salah ke perempuan minat kereta???

selamat petang semua,

sudah beberapa hari aku tidak "mengupdate" blog nie, agak malas sedikit. hehe...

 ehem, nak tanya pendapat korang pasal gambar dibawah nie..:-

                                                              my future car..(ehem ehem)~ lembu ginie~

kali pertama( ceh ayat tak leh bla) aku tengok kereta nie, otak aku send email cakap " what the hell is this"!! bapak ar!!! fuuhhhh!!! 

korang pulak camne??? hehe....:)

Saturday, 8 October 2011

peace !!!!!!!!!!!!

hi ....

here some photo....*___*

                                                 meet my shoes( say hello!) hehe...:)



                                            time nak maghrib...:)













 ini lah yang barlaku apabila borim + stress datang menyerang....hehe...peace!!!

p/s : actually aku takut nak dekat dengan ombak pantai ,jadi pening tiba2..tk tahu kenapa....huhu...tapi sekarang dah tak lagi...hehe...:)

balik..:)

salam semua,

alahai blog! dah lama aku tak update ko yer..huk3...bukan apa ,tak ada masa laa nak update..sibuk dengan final exam...kos lain semua dah balik rumah..tapi kos aku nie tak hbis lagi exam..so tak boleh la nak balik rumah...huk3..jelesnye kat diorang yang habis exam awal dari aku...

so esop aku dah habis exam...yeay! boleh laa balik bercuti kat umah...alamak rindu laa plop kat rumah nie..:(

p/s : aku belum study lagi physic untuk exam besok!! camne nie.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang