nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, 8 October 2011

balik..:)

salam semua,

alahai blog! dah lama aku tak update ko yer..huk3...bukan apa ,tak ada masa laa nak update..sibuk dengan final exam...kos lain semua dah balik rumah..tapi kos aku nie tak hbis lagi exam..so tak boleh la nak balik rumah...huk3..jelesnye kat diorang yang habis exam awal dari aku...

so esop aku dah habis exam...yeay! boleh laa balik bercuti kat umah...alamak rindu laa plop kat rumah nie..:(

p/s : aku belum study lagi physic untuk exam besok!! camne nie.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang