nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, 28 November 2011

waiting , waiting..tired waiting...:(

waiting....
itu ada perkataan yang paling aku benci  tak suka..opss.. tapi yang aku tak suka sekali... but why i always waiting him.???

why?? why?? teetttt.....aku tak boleh jawab yang itu,...

korang tahukan yang satu penantian itu satu penyeksaan...that why i hate it! damn it..

ok2..relax...........*___*

p/s : mood tak berapa nak betul..(mybe baru dengar lagu adek aku no 5 ~greyson chance~...haha..)sigh*

Tuesday, 8 November 2011

story story pasal raya jom..:)

hi korang raya camne tahun nie?? hmm i mean raya qurban.. gempak tak?? haa plik je ayat aku...hm tak kisah lah..

tahun nie raya aku macam entah pape laa...korang tahu tak yang masa first raya qurban tuh, aku langsung tak de semangat nk raya, (eh jgn salah paham plak) ..i dont know why...i woke up dalam 6.30 pg mcam tu la..and pandang kanan pandang kiri...termenung kejap ....berangan plak lepas tuh...hehe...the text sepupu aku...just asking her ..jadi ke tak lepak kat umah aku(eh tak, beraya kat umah aku)...and after a few minutes, she reply it...yess jadi laa..she said!

then i said ok! lps tu my cousin tuh tnya my mom  masak ape?? mula2 i blur je...tak tahu nak jawab ape..plik je pertanyaan budak nie..haha...then i said x masak pape laa...and  lepas tuh dia cakap balik dia tak jadi plak nak datang..( kurang ajar tak) ...lpas tu i dah plik..adoiii keling laa plak budak nie..cakap tadi nak datang..lepas tu tak datang plak...tanya dia kenape plak...she said "dah ur mom tak masak,i datang nak makan je" ( ayat bengang giler)! haha...

ok2 last2 dia datang jugak..dalam pukul 2.30 dia datang..(tadi cakap x datang) hehe...tok2(ketuk pintu)..opppss pintu dah terbuka laa....terus je dia masuk..har3...then masa tuh i tengah kerjakan timun..and then dengan selamber nyer dia datang kat i cakap omg " na !! i datang nak beraya" ...hmm ok...so?? haha(balas dendam kat dia)...hei, tengok i dah pakai baju kurung tau datang umah u, nak beraya..semangat nie"....(ok, aku paham..aku tak pakai baju kurung pom)....dengan ini aku mengistiharkan yang aku hanya pakai tshirt warna pink and seluar pendek je...haha...no baju raya or what so ever ok! that it..actually i dah iron baju kurung nak raya pagi tuh..then i rasa macam malas gler nak pakai...u know kadang2 leceh laa nak buat kerja kalau pakai baju kurung...instead i nie bukan nyer orang yang suka duduk diam or what we called orang sopan...heheh....:)

so sepanjang hari i pakai baju rasmi i tuh...sampai petang...and and and..baju kurung yang i iron masa pagi tuh  sedang berehat je di atas kerusi(sangkut kat situ)...hehe...and dengan bangga nye i tengok baju kurung tu tersia kat situ...

p/s : maaf tak de gambar raya...tak sempat nak ambik gambar pom time tuh..sibuk layan tetamu...kua3:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang