nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, 7 January 2012

happy birthday MAR!

salam...

agak agak dah nak dekat sebulan blog aku tak update. bukan apa.aku sekarang nie sibuk dengan assingment ,kuiz and test. and hari isnin nie plak test calculus. ya allah mintak2 boleh jawab.(study ckit je baru)..erkkk...

hari nie 7/1 ..iaitu birthday mar! mar!! happy birthday ...erkk nak cencia nyanyi ke?? haha..ok2..

 happy birthday to you, 
 happy birthday to you, 
 happy birthday to salwa iluissa,
 happy birthday to you! 
 muah!!!

to mar :   cencia harap mar dimurahkan rezeki and selesai lah problem2 yang ada tuh...and masalah ngan tutt tuh...hehe...i love you soo much! thank again for being my friend...erkk dah nak dekat dua tahun lebih dah kita kawan...cencia harap sangat satu masa nanti kita boleh jumpa balik and cerita secara face to face ...kenang2 balik masa kita muda muda dulu..(hehe) masa kat maktab ...kua3...

p/s : balas balik entry mar tadi kat blog dia..:)salwa's blog.:)

1 comment:

elis said...

hahaha i love you too larh cencia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang