nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, 13 January 2012

study time !

hi selamat petang,

okay hari nie aku bangun lambat gila! (anak dara pa la nie kan kan?? )..hehhe ..hmm bukan ya selalu pun..erkk ye ke..hmm tatau....peace!

semalam tiba2 je azivita suggest kat kitorang nak pegi study  kat library..hmm LIBARRY! hmm dalam otak kau pelajar nerd je selalu pergi study sana.well actually tak pun, aku yang tak berapa nak nerd sangat.ehem.. terbatuk pulak..uhukk...ok2 sambung balik citer tadi. thaen pagi tadi adhlin text ke farisya cakap yang tak jadi nak pergi pukul 11 ..cakap nak pergi lepas zohor pulak..lepas je adhlin cakap cam tuh terus je aku talik balik selimut aku  and then continue my ghost dream tuh...ahakk(ketawa sopan)


                                                        merenung masa depan ke azivita!


                                    aik, budak nie sempat lagi buat peace! (that farisya)

p/s : tempat nie punya la besar siap and ada kerusi n meja sekali tapi kitorang pilih jugak nak duk tepi2 rak...haish macam tak de tempat lain kann.. kann..:)


2 comments:

elis said...

rindunyo ko beg mu. hehehe

Leena (cenccia) said...

hehe...still ingt lg ke beg nie??? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang