nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, 19 January 2012

Teluk Bidara....

hi ,selamat petang korang !

korang pernah pergi tak ke tempt yang bernama TeluK Bidara?? hmm bagi yang tak pernah try laa pergi sana...best ! actually roomate aku yang suggest kat kitorang supaya pergi sana.. well, aku tak ernah pun pergi sebelum nie..tak tahu macam mana rupa teluk bidara tuh..bulat ke petak ke..ahakkk..

so aku dah tak berapa hari bulan kitorang pergi sana..yang aku pasti hari jumaat (nak dapat berkat konon2) ..tu pun sebab nak lepas tension sebab ak dapat tengok citer ombak rindu..anyway, ombak rindu tak best pun ! hehe...ingatkan best citer dia macam aku baca novel tuh..rupa2nya hampeh..erkk..ok2 ..

back to the story, actually sekarang nie aku suka benor amik2 gambar and then simpan..and kadang-kadang letak dalam blog..kan kan ?? korang perasaan tak?? haha..tak pe kalau tak perasan tuh..and

masa aku pergi ke teluk bidara memang ramai giler yang pergi time tuh..siap mandi pantai lagi..padahal masa tuh musin hujan..and agak bahaya untuk mandi. mandi satu hal, siap bawak bekal lagi nak picnic..hehe..(bukan kitoarang la yang bawak) ..

aku tak nafikan masa tuh ombak memang bergelora! kadang2 takut pulak aku tengok..nak2 tengok diorang mnadi..yela mana tahu lemas ke...(emm mintak jauh laa)..

so here my photo with my friend at the teluk bidara.! *__*





























kak lin! ingat titanic ke buat camtuh ?? haha















BUDAK BUDAK PERASAN!






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang