nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, 17 March 2012

kisah sedih ku!

hi and selamat pagi warga blogger sekalian.

ok, aku nak shared satu benda kat korang. tiap hari aku pikir pasal bendanie sampai satu benda pom aku nak buat tak jadi. huh! sedih ! ahakkk(terbatuk plak)

NR ???

waa!!! aku dapat status NR !!! sebak didada!! huhukkk...

petang tadi classmate aku,ain and her roomate pergi survey rumah sewa. then jumpa la satu. memang lawa la rumah tuh. tapi sewa mahal giler! dah la tuan rumah tuh macam nak ambik kesempatan je di atas kesempitan kami2 .. ingat aku nie cop duit ke. kalau la aku kerja cop duit tak pe. 

p/s: best jugak kerja cop duit nih. hahaha..*___*


Monday, 12 March 2012

pesta birthday paling memalukan (12/3/2012)

hi dan selamat pagi,


i hope when i woke up somebody can told me that it was a dream. a scary dream. that my wish!!!






semalam(12/3) farisya's birthday, my roomate. then i suggest dekat azivita yang kita nak buat suprise dekat dia. kitorang dah sepakat nak buat kejutan for her. include adhlin which is my ex roomate and another friend, syafiqah. so kami berempat plan nak lemparkan dia dengan tepung. haha..#gelak jahat






macam2 kami dah buat supaya dia nie tak perasaan sangat yang kitorang memang plan nak buat jahat kat dia. then , tepat pukul 12 tengah malam. i was invite her to go downstair . and her thought was like accompany me to buy some drink. sampai je dekat bawah, dan dia sedang masukkan coin ke dalam mesin tuh. adhlin and syafiqah datang dari belakang and lemparkan tepung ke atas dia. farisya was like !@#$%^&*... haha.. then baru lah kitorang gelak2 and baling2 tepung. habis badan dia penuh dengan tepung. and congratulation to me. i sikit pom tak kena tepung diorang. yang lain habis kena. hahah... kadang2 aku pikir. hey, itu birthday farisya then why kekorang plak yang kena tepung jugak. patutnya dia je yang kena. hehe..


tapi lepastu, ada satu suara yang tak berapa nak enak sangat datang between us! hey ko!! mari sinii!!!!! aku macam dah blank bila tengok satu lembaga nie. !@#$%^&*.nie laa nak mengambarkan otak aku dah macam   hmm entahlaa.. tak boleh nak berfikir lagi. dalam hatiku aku kata omg we dead!!!






nasib tak menyebelahi kitorang, hep rupanya datang. halamak.. kenapa laa dia boleh datang. tak pasal2 dia suruh kitorang berdiri ditengah2 tempat lapang dalam hostel kami tuh. masa tuh perasaan kitorang teramat malu giler!! orang lain semua terjoggol kepala nak tengok kami kena denda.. waaa!! what a shamed! damn!


first ayat hep tuh kata, sem depan kitorang NR ! aku macam ??? alahai !! mati laa aku macam nie. lama jugak kitorang dengar dia membebel. dengan cuaca hujan lagi.  pot pet pot pet .. tak habis2. malu!


dia cakap yang kitorang kena pergi jumpa dia kat pejabat pukul 8.00 sharp!!! and guest what! kitorang macam hah? dah la sekarang nie susah nak bangun awal. pukul 8.00 pagi pulak tuh. tapi kitorang jenis macam menurut.ok laa.. pukul 8 pagi kitorang pergi jugak.



and keesokan harinya, alhamdulillah. tak de pape pun. just dengar dia ceramah je. ok apa. dapat dengar ceramah free pagi2 untuk kami berlima. and dia cakap " semalam aku tengok korang dah macam mati laki".. haha... muka monyot je. campur lagi dengan tepung penuh di rambut and muka.  hahah..

p/s : malam tuh memang muka kita tebal giler dengar dengar dia tengking kami and orang ramai keluar tengok.. alahai malunya..!!!

that birthday girl..opss maaf bersepah cikit bilik ni. *__*

Saturday, 10 March 2012

Patah seribu hatiku!


ahakkk


last night i stalked your facebook. then finally i realised that now you already have a gf. omg ! Mar said that u close with a girl but i don't really care. okay fine. then what should i do?? let it go?? just like that?? release him....

*__* (i dont know why im still doing this)

Friday, 9 March 2012

pastry show !

 hi!
dah lama aku tak update blog nie.. kalau boleh dilihat dengan mata halus , agak agak dah berhabuk giler kan blog nie..uhuhuk(terbatuk) - byk habuk nie...

actually aku baru jew sampai hostel( oke baru balek cuti kat umah) yuhuuu... home sweet home ! heheh.. maklumlah dah start minggu study week...



okay2.. sebenarnya aku nak cerita pasal pastry nie.. hari tuh u aku ada buat pastry showcase. then aku ada laa dengar pasal nie.tapi pada mulanya aku macam hah?? apaa kebenda yer tuh?? maklumlah aku nie kan budak engineering . manalah aku ada amik kisah pasal nie. then akak roomate aku cakap suh aku pergi sana sebab nak suruh aku vote dia punya kek... hahaha.. aku terus macam hmm tengok laa nanti. wait ! aku suka makan kek tapi kalau tak ada benefit untuk aku.. kenapa aku harus pergi sana?? kan kan kan?? jahat kan aku !
yang ni dia hiaskan menggunakan tembikai da betik.. how creative are them!
 okay, then akak bilik aku cakap dia ada sediakan merit untuk siapa yang pergi ke event tuh.. aku pun apa lagi memang semangat terus laa nak pergi. uhuhk


yang nie dibuat daripada gula. wahh aku tak tahu macam mana diorang boleh ukir benda nie!

BUDAK GILA MERIT! <------ that me!

so aku pergi laa hari tuh.. hmm banyak jugak yang aku dapat lihat sana. kek pom banyak yang lawa. aku macam kadang2 tertanya jugak macam mana laa diorang boleh hias kek nie sehingga jadi lawa giler!
tak tercapai dek akal.*__*
kek im not single!!!


sengetkan ckit kepala anda yer !





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang