nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, 9 March 2012

pastry show !

 hi!
dah lama aku tak update blog nie.. kalau boleh dilihat dengan mata halus , agak agak dah berhabuk giler kan blog nie..uhuhuk(terbatuk) - byk habuk nie...

actually aku baru jew sampai hostel( oke baru balek cuti kat umah) yuhuuu... home sweet home ! heheh.. maklumlah dah start minggu study week...



okay2.. sebenarnya aku nak cerita pasal pastry nie.. hari tuh u aku ada buat pastry showcase. then aku ada laa dengar pasal nie.tapi pada mulanya aku macam hah?? apaa kebenda yer tuh?? maklumlah aku nie kan budak engineering . manalah aku ada amik kisah pasal nie. then akak roomate aku cakap suh aku pergi sana sebab nak suruh aku vote dia punya kek... hahaha.. aku terus macam hmm tengok laa nanti. wait ! aku suka makan kek tapi kalau tak ada benefit untuk aku.. kenapa aku harus pergi sana?? kan kan kan?? jahat kan aku !
yang ni dia hiaskan menggunakan tembikai da betik.. how creative are them!
 okay, then akak bilik aku cakap dia ada sediakan merit untuk siapa yang pergi ke event tuh.. aku pun apa lagi memang semangat terus laa nak pergi. uhuhk


yang nie dibuat daripada gula. wahh aku tak tahu macam mana diorang boleh ukir benda nie!

BUDAK GILA MERIT! <------ that me!

so aku pergi laa hari tuh.. hmm banyak jugak yang aku dapat lihat sana. kek pom banyak yang lawa. aku macam kadang2 tertanya jugak macam mana laa diorang boleh hias kek nie sehingga jadi lawa giler!
tak tercapai dek akal.*__*
kek im not single!!!


sengetkan ckit kepala anda yer !





2 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

white and red! Cantik keknya.

Leena (cenccia) said...

hehehe.. lawa right?? banyak lagi kek kt sana. tapi saya x upload letak dalam blog nie.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang