nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, 12 March 2012

pesta birthday paling memalukan (12/3/2012)

hi dan selamat pagi,


i hope when i woke up somebody can told me that it was a dream. a scary dream. that my wish!!!






semalam(12/3) farisya's birthday, my roomate. then i suggest dekat azivita yang kita nak buat suprise dekat dia. kitorang dah sepakat nak buat kejutan for her. include adhlin which is my ex roomate and another friend, syafiqah. so kami berempat plan nak lemparkan dia dengan tepung. haha..#gelak jahat






macam2 kami dah buat supaya dia nie tak perasaan sangat yang kitorang memang plan nak buat jahat kat dia. then , tepat pukul 12 tengah malam. i was invite her to go downstair . and her thought was like accompany me to buy some drink. sampai je dekat bawah, dan dia sedang masukkan coin ke dalam mesin tuh. adhlin and syafiqah datang dari belakang and lemparkan tepung ke atas dia. farisya was like !@#$%^&*... haha.. then baru lah kitorang gelak2 and baling2 tepung. habis badan dia penuh dengan tepung. and congratulation to me. i sikit pom tak kena tepung diorang. yang lain habis kena. hahah... kadang2 aku pikir. hey, itu birthday farisya then why kekorang plak yang kena tepung jugak. patutnya dia je yang kena. hehe..


tapi lepastu, ada satu suara yang tak berapa nak enak sangat datang between us! hey ko!! mari sinii!!!!! aku macam dah blank bila tengok satu lembaga nie. !@#$%^&*.nie laa nak mengambarkan otak aku dah macam   hmm entahlaa.. tak boleh nak berfikir lagi. dalam hatiku aku kata omg we dead!!!






nasib tak menyebelahi kitorang, hep rupanya datang. halamak.. kenapa laa dia boleh datang. tak pasal2 dia suruh kitorang berdiri ditengah2 tempat lapang dalam hostel kami tuh. masa tuh perasaan kitorang teramat malu giler!! orang lain semua terjoggol kepala nak tengok kami kena denda.. waaa!! what a shamed! damn!


first ayat hep tuh kata, sem depan kitorang NR ! aku macam ??? alahai !! mati laa aku macam nie. lama jugak kitorang dengar dia membebel. dengan cuaca hujan lagi.  pot pet pot pet .. tak habis2. malu!


dia cakap yang kitorang kena pergi jumpa dia kat pejabat pukul 8.00 sharp!!! and guest what! kitorang macam hah? dah la sekarang nie susah nak bangun awal. pukul 8.00 pagi pulak tuh. tapi kitorang jenis macam menurut.ok laa.. pukul 8 pagi kitorang pergi jugak.



and keesokan harinya, alhamdulillah. tak de pape pun. just dengar dia ceramah je. ok apa. dapat dengar ceramah free pagi2 untuk kami berlima. and dia cakap " semalam aku tengok korang dah macam mati laki".. haha... muka monyot je. campur lagi dengan tepung penuh di rambut and muka.  hahah..

p/s : malam tuh memang muka kita tebal giler dengar dengar dia tengking kami and orang ramai keluar tengok.. alahai malunya..!!!

that birthday girl..opss maaf bersepah cikit bilik ni. *__*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang