nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, 23 May 2012

cicAK KOBINN..YAWWWKKK

Assalamualaikum,
yooo!! hell-o hell-o wassup! *dush bagi penumbuk! adeshhh

spagetti hari tuh still lagi tak buat. hari tuh bukan main lagi semangat nak buat. tapi last last hampeh jugak. huh! sedih kan.

i bukan apa. teringgat spagetti yang buat sebelum nie. humban ke tanah. takut juga yang coming soon nie humban ke tanah. yawwkk.. tak mungkin !! kesian kau spagetti. nasib kau la kalau aku yang memasak nyer !

oke apa yang i merepek nie. huhu.. *nie mesti mengidam nak makan spagetti tuh.sbb tuh dah jadi meroyan..

people, kalau terjumpa i kat tepi jalan jadi zombie kampung pisang tuh. cepat2lah yer bawak pergi hospital . time tuh maybe  i tengah meroyan tak dapat spagetti la tuh. bagi dua tiga cucuk jarum jadilah.oh NO!! i tak suka kena cucuk jarum! SAKIT ! hmm tukar plan, kalau terjumpa tuh bawak i pergi makan spagetti yer. tak payah bawak pergi hospital :P

i lagi suka kalau orang belanja2 nie. pavorite ! haha. ok dah SAWAN SUDA !

duhhh! bagi penumbuk satu ! erkkk

lawa kan zombi nie. i lagi lawa kalau jadi zombie..*haa korang mesti tak lalu nak makan kalau tengok muka nie. i bet yang tgh makan SPAGETTI tuh. *jeles.:P

lalalaalala....

ouch, lupa nak cerita. minggu lepas i balik maktab.nak ambik sijil spm. korang dah ambik belum?? haa belum?? hmm bagi yang belum tuh korang pergi la lepas nikah yer. tunjuk anak sekali dekat cikgu. oke i dah bagi cadangan nie. bernas tak. ?? ngee

actually sebenarnnyer tu plan i. korang curi !!dushh! oke2 dah tak nak lagi meroyan. balik kepada tadi. hee.. Mar yang ajak i pergi ambik. sebelum nie plan kitorang nak pergi lepas habis belajar. time nak mintak kerja baru pergi ambik. tapi tukar plan last2. yooo..

masa i pergi amik tuh. ada dua orang cikgu yang kata camnie "eh elina , awk sekarang dah kurus".i cam heh? cikgu! "bukan ke saya dah kurus ke sebelum nie. mana ada pernah saya nie gemuk. " i ingat lagi masa kena timbang berat BMI masa form 5 dulu , i underweight kot ! haha. *i rasa i makan banyak dah , tapi still lagi kurus. yea well !! uhukk perasan!

and ada jugak cikgu cakap" eh elina ,awak dah nampak lain sekarang".. hmm cikgu saya nampak lain? saya dah jadi alien ke? muka saya nampak cam alien ke? haa.. i jawab dalam hati je. mahu nyer i cakap camtu. kena rotan laa aku ngan cikgu. hee... *jangan marah cikgu,kidding! gurau itu perlu untuk hidup.
peace!

cikgu, do i look like this?? hoho.. *penampar sekali ! 

yeah, maybe selepas i pergi salon,pembedahan plastik ,baiki sana baiki sini.mungkin muka i dah nampak macam seohyun sebab tuh cikgu nampak i lain.. yawwk!! me?? uhukk ..tipu je. mana ada i buat semua nie.semulajadi nieh cikgu ooo... hehehe

boleh mati terbalik ma i kalau nampak anak dara dia posing cam gini.iyer la terkejut punya pasal.buang tebiat apa tiba2 i posing camni  hehe.:)

oke2. dah tak mahu merepek repek. nak pergi beli kerepek la esop. ganti merepek ! bye!




4 comments:

elys anuar said...

hahaha kalau aku tau gapo mu oyp dlm hati, knpem aku oyp ko cikgu !

Leena (cenccia) said...

hehehehehe...:P

ceritahati said...

hahahahaa ~ lucu mekna ~~ warghh ~ kalu aq ado msti aq pehe,, haha~ msti aq oyp k ustaz~ hahahhahahaaa, lucu orh mum, hee

Leena (cenccia) said...

leen: hahaha.. asl semo nk oyp kt cikgu.. senyap sudah...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang