nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, 31 May 2012

Nickhun plus ulat gonggok

hi korang !

cehh tak bleh bla tajuk entry. nickhun ! korang kenal ke siapa nie?nie anak sedara i.  put your hand up, put ur hand up.* meh kita nyanyi sama di tengah malam buta. tapi korang jangan nyanyi kuat sangat. kalau tak jam di rumah korang berbunyi. *merujuk kepada ur lovely parent la. haha. nanti pasal kena ceramah free. kan kan . hm ok lagi kalau kena ceramah free tuh. takut2 sesetengah parent nie yang jenis melatah time tengah tidur dengar anak2 mereka menyanyi .and then apa lagi terus baling apa2 kat tangan kat anak2 dia. tak sedar punya pasal. haha. ok sila ketawa . i buat lawak . kalau tak ketawa sila pergi ke hospital jupa pakar. cek mana yang patut cek tuh and tanya sekali kenal tak elina si blogger kuren. :P
 i bet mesti doktor tu cakap tak sebab i nie kan tak femes.* merendah diri. wekkkkksss

ma, boleh tak tolong pinangkan abang nickhun untuk saya. * boleh pengsan mak i  kalau dia baca nie. ahakkk ! gedik !

gadis2 jelita diluar sana tolong jangan meratap yer !!

abang nickhun,abang nickhun ! kita ada date minggu depan, u ingat tak. siap u kalau tak datang. i merajuk sampai tua. tak nak kawan.:P


korang semua, sila biarkan saya meroyan sekejap. sebenarnya i nak kasi tahu satu hal. i sebenarnyer. hmm . malu la nak cakap kat sini. uhukk uhukk haish batuk plak. hmm .. hmmm hmmm...

hmmm.. hmmm.. hmmm...

haish cakap2 je apa yang ko nak cakap sebenar! buat aku tertunggu plak. bajet saspens la tuh. *mesti reaksi korang camni right. uhukk

ok2

sila tarik nafas pajang-panjang yer !

1
2
3  here we go!!

saya ,Nor Elina Bt Mohd Saufi dengan sukacita memaklumkan dengan bangganya baharu je kenal KOREA. haaaa!! mesti korang tengah binggung sekarang right ! ape lah minah nie tengah merepek.

ok2 let me explain.

before this,i tak pernah ambil kisah pasal artis artis korea nie. apa yang i kenal sorang je ,choi siwon . haaa itu seorang je. masa tu bukan main bangga lagi i .dapat kenal sorang je tuh.ok choi siwon sila berbangga yer ! 

bajet kiut la tuh. 

and then baru la minda i berkembang cikit sebab dapat classmate yang minat giler2 kpop nie. time tuh i ternganga je bila dia cakap pasal korea. iyer la .! i mana la tahu satu hapak pom. sedihkan . hmmm i tak kisah pom. i dulu layan lagu omputeh je u all.. MAT SALEH GITUH.. 

i ingat lagi ada sorang budak kelas i,lelaki ! MEN ! BOY ! elina! perlu ke ?? ok2...

dalam kelas , dia berpaling kat i and then terus je tanya "eh leena, ko ada buku kpop tak" . aku nie jenis yang loading dulu. hmm " aku buat muka blur" ehh, buku kpop?? aku tanya balik dia. haaa

dalam hati aku nie, "eh buku engineering ke tuh" wHAT LEENA! yang tu pom kau tak tahu ke ?!

and then member i kat sebelah i pom tolong jawab setelah melihat i nie dalam kebluran .KESIAN.

mujurlah member i nie ada buku tuh then bagi pinjam kat budak tuh. baru i tahu yang kpop tuh buku korea. hey ! lelaki pom minat korea tau. ! haha. terkejut jugak i sebab lelaki pun minat korea. setahu i selalunyer perempuan je yang minat artis2 korea. OPPA gitu ! ngee

Stop pasal korea nie. buat pengetahuan korang yang i tak ada lah minta sangat korea2 nie. biasa biasa je. 

owh, lupa nak cerita yang adik i ada lukis gambar i tau. mesti korang teruja nak tengok. i pun macam korang jugak bila my brother cakap yang dia lukis gambar i. i pom tergedik gedik , "adik nak tengok " ! *teruja punya pasal. so this is my picture .


bertuah punya budak. akak dia punya lawa. tapi lukis macam zombi dah i tengok. hihi. iskk..
act my brother yang berumur 7 tahun. ok, akak maafkan.! lain kali lukis lawa ckit yer ! nanti akak belanja  spagetti ! hoho~~

stop pasal ni pulak. baru-baru ni kawan aku tag aku dalam fb.
seorang hamba allah telah tanya pasal kos engineering

conversation my classmate with my lecture

then tiba2 je ..

isu kalkolatorrr plak. haha. * buat pengetahuan korang calculator amat penting yer. tak percaya ?? trust me , im engineer to be.bagi anda2 yang malas nak kira guna tangan sila beli calculator and jaga lah baik2 yer. jangan jadi macam orang diatas nie. selalu je hilang . al maklum lah nyayuk ! :P
lepas baca harap bagi sedikit kata2 semangat untuk ulat gonggok ni, .

sekian terima kasih.


yang ikhlas dari lubuk hati,
ulat gonggok tak mahu masuk sem baru *___*

p/s : penulis berada dalam keadan tidak stabil semasa menulis entry nie disebabkan hari semakin berkurang stay kat rumah. kampus sudah mengajak kemari. rumah kata berambus ! tuan kata x mo papa x mo papa..haish

4 comments:

ceritahati said...

mekna poyoo arhh~~ !! hahaha~, nickhun ??mamat thailand, ahahahaaha, kacukan lh kot,, aq pom gle ke korea gop loni na..hahahaa~ yonghwa, joongki~~smua dlam kpala,, tgop lhh running man show,, lgi best !!! hehee

Leena (cenccia) said...

haha.. poyo itu perlu untuk hidup.:P btw. pembetulan i x mnt sgt kpop. stkt dengar tuh blh la. superjunior pom aku x khtam lg nma2 diorng.. hahaha....ramai kot !

Amirul Verdasco Nadzri said...

takatnih, aku layan bigbang je.. pastu citer korea..hat lain aku tak amik port sgt.. btw, welcome to the club..*club pe tatau..

Elina Saufi said...

Amirul verdasco nadzri ; haaa. ok le tuh. at least laya jgk korea2 nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang