nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, 8 May 2012

Spaghetti ! here we go !!

hi awak-awak yang comel lagi cantik semua

dah lama aku tak update status. rasa-rasa dah lebih sebulan tak hupdate kan. hmm lately i had been thinking bout spaghetti. hmm yummy yummy..... ! teringin sangat nak makan . !

last night i asked my friend how to do it. (actually i x pandai masak benda alah nie, makan je reti ) * calon isteri kurang baik kan kan kan..? haaa tak kiasah la.

jadi  aku suruh dia ajar aku camne nak masak benda beralah nie dalam chat. then dia macam terkejut. " are u sure nak suruh aku ajar dalam fb je? she asked me again. and aku macammmm "yess" (actually dalam hati " lah, kenapenyer.. hmm mybe dia teruja kot dengan aku") haha.. ok.. whatever!

then aku cakap, hmm post je la dekat wall aku ingredient tuh.. and she really do it. dia post kat wall aku. aku teliti satu2.. hmm macam banyak je nak kena buat( *dalam hati - macam susah je nak buat nie).

haa, ni nak kasi tahu cerita ckit, sebelum nie aku pernah masak spaghetti. tapi last  last buang ke tanah! hahah...

so guys ! wish me luck for spaghetti nie ! hehe...

bbye ! selamat malam. Ghost DREAM !


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang