nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, 25 June 2012

sejenak bersama abang panda !

saya boring..boring..dan boring

Dengan boringyer i menekan swith on pada laptop i yang boring nie. dengan harapan my lappy akan bagi sedikit semangat kepada i supaya tidak berasa boring pada malam yang sungguh boring ini. fuhh ayat ! sakit tekak baca.

sekarang nie i dah jadi bestfriend kepada mohd panda ! wu huuuuu.. incik panda ! sila terima saya jadi kawan baik awak yer. tolong yer sifu ! saya benar2 berharap yang incik panda sudi mengambil saya yang kiut nie sebagai kawan terbaik anda. :)

dah bakpe leena jadi cemgini yer?? leena pakai sarung panda ke ??
tuan puan encik cik semua. sebenarnya sejak kebelakangan ini cik elina kita kurang tidur  sebab dia nie bercita2 nak masuk geng mata2 panda. see . cool kan ada mata cam panda.


dengan berbekalkan mata panda nie, i buka satu website yang i selalu lepak ketika mempunyai masa yang lapang. kalau tak ada masa free pom i selalu curik2 masuk. sekejap pun jadi. melepas rindu katakan.

iaitu ...........jeng jeng jeng ....

"my life as elina"


i mula menari narikan jari jemari i nie di entry yang tak seberapa. "eh leena, quit la jadi blogger nie. bukanyer ada orang baca pom blog hengko."mail lambung tiba2 bersuara.

ciss, dari mana suara mail lambung kedegaran nie??

tiba2 ada suara orang menjerit meminta tolong.

TOLONG !!! TOLONG !!

haaaaaa.. puas hati aku dapat lambung ko si Mail Lambung kurus kering ! nyah ko dari sini.!! dengan bangga yer elina si kurus kering berbekalkan wajah yang kiut melempar mail lambung ke dalam laut .huahuahua
#evil laugh !

kembali ke topik yang asal yer tuan puan semua.

i tahu la blog i nie kurang pembaca. yang baca nie pun kebanyakan dari kawan2 i. i rasa i nie adalah blogger paling loser sekali di antara blogger2 lain kan?? korang rasa. menitis air mata syahdu.

ahhhh. lantak la . loser ke tak. i tak kisah. *kisah sedikit je

hari nie banyak yang i nak cerita. first, pasal kelas ELE(electronic) . fuhh, subject dia memang tough! fizik campur kimia.jadik teh tarik.fuhh sambil belajar sambil lap air mata. terharu katanya. makin banyak belajar subjek makin banyak yang terharu. agak2 dah boleh melimpah keluar dari meja study. sekali dengan air hidung nak keluar jugak. bukannnn selesama. terharu yer tuan puan. i ulang sekali lagi.

kami ada menjual baldi2 kepada pelajar engineering yang mempunyai terlebih perasaan terharu apabila belajar. beli satu percuma dua.  nak free bleh tak?? nampak 5 jari nie? kalau melekat dekat pipi rasa macam mana? best tak ??
ehh gurau je .
untuk pembeli tetap untuk encik baldi nie, kami jugak ada membuat cabutan bertuah. kepada pembeli bertuah .sila tuntut hadiah anda apabila anda habis sem yer. sekian terima kasih.kerjasama anda amatlah dihargai.


kita beralih ke topik yang lain pulak. diharap anda bersabar dengan kerenah saya yang agak gila gila dan peliks sikit dari orang.

petang semalam , i dan dua orang rakan pergi ke pantai . katanya nak ambik angin dan release tension sambil buat BEL. selepas habis kelas kitorang pergi lepak dekat pantai. time pergi pantai tuh, mata i nie dah aim satu benda di hadapan. MAKANAN !!

well, mesti korang dah terbiasa dengan keadaan pantai camne right. ada orang jual2 makan seperti keropok, pisang goreng dan lain2 lah. kami pergi simpan duit ke gerai itu dulu. lepas tuh kami mula cari side untuk duduk sambil melayang perasaan. hohoho. adush berdarah hidung baca!

meet my sweet friend! ila a.k.a akak gula2. actually i yang start panggil ila nie akak gula2 . akak gula2 nie suka sangat panggil i nie adik manis.haha. macam muda je i nie bila panggil gitu. and from my bottom heart i senang sangat kawan dengan ila. love you !

untuk pengetahuan korang, i jarang gler pergi pantai2 nie. family i tak banyak jalan2 kat pantai. so , bila u i nie dekat dengan pantai. itu adalah satu peluang untuk i melepaskan semua penat lelah i selepas belajar .
akak gula2 nie kerap kali jugak la cakap dekat i yang dia tak suka kelas BEL. i dont know  the reason . nerveous kot. sir kitorang hensem kot ! that why akak gula2 nie nervous. time nie tengah buat assingment BEL. dekat pantai buat assingmet banyak idea ckit. haha
nak kongsi ckit pasal akak gula2 nie, dia suka kuning tau. bila je i pergi bilik dia. banyak benda warna kuning. wohhooo.. sama la kita akak oi. i suka biru. and barang2 i kebanyakkan berwarna biru muda. buat peminat biru muda, jom tubuhkan persatuan "KAMI PEMINAT BIRU MUDA,KAMI TAK KISAH APA KATA ORANG TENTANG WARNA LAIN"

" dah bakpenyer leena,kata minat biru muda,tapi kenapa tak letak je background biru muda dalam blog awak? hamboi peminat mail lambong mula bersuara.

erkkk. salam satu malaysia kepada semua warga malaysia. warga vietnam?? hmm sila balik ke negara anda dulu dan urus penukaran warga dulu yer baru boleh jawab salam. #KEJAM !

ohh lupa i nak kasi tahu yang blog i dah berubah rupa. pada mulanya i letak background warna biru then bila i nak tukar kepada yang lain. i was searching for the blue background. tiba2 kawan i suggest guna background warna lain. so i accept la dia punya idea.

taaaadaaa!! so inilah wajah blog i sekarang !!

oh, kejap yer, i nak letak gambar yang i ambik pemandangan kat pantai dan petang tadi bersama dengan akak gula and kak MC kita yer !

pom pommm pommmm

.....................


.............


......


..

.

this is view when 6.15 pm.

tengok sekali cam nak ribut je kan. wonderpet ! tolong selamatkan kami dari ribut yang kuat  nie. 

Zaty (my new friend) and my cute friend ,akak gula2. 


p/s : masa kelas ELE tadi. classmate i tanya i stay kolej mana. then dengan senyuman yang amat manis i berikan untuknya. sambil menjawab "kati no 5.kapas"

that mean im proudly said that im "setinggan" . wohhooo...
akak gula2 dengan akak MC . ouchh akak MC ? who is this. farisya la. farisya got this title is because dia jadik mc masa budak part one engineering baru masuk. hoho ~~ 

kami telah berpakat untuk terjun je dalam kolam nie bila air tak de kat kolej. kelebihan nya : boleh mandi sekali dengan si ikan2 dan menjimatkan bil air uitm. see. betapa baiknya kitorang ini.
setelah ukur dari segi kedalam kolam nie.nampaknya hanya 3 oarang  yang boleh mandi dalam satu masa. jadi buat anda2 yang ingin manid di kolam air bersama incik ikan2 nie. sila ambil no giliran anda.
hamboi akak gula2. terlentok dekat bahu i. nak goda i leteww.. hahahaahaha
mana i?? oo i tengah amik gambar diorang la nie. sebab tuh tak dek muka i. huahua
happy semacam je muka diorang kan.i jugak yang tak happy .. leena oo leena! kenapa. ye lah i yang kena amik gamabr diorang. untungla diorang posing . kan kan kan. huahua

chow dulu ! adios !

sudah baca harap balas ! bye2!

gud luck on your life and pray also for me friend . :)

4 comments:

miss yaya said...

hahaha... akak panda bestnye entry... XD akak gula2 akak mc ayu g 2....

Elina Saufi said...

miss yaya : thank yer !! ayu ee akak gula2. kembang nnti idong dia puji cemgitu.. hehe

ekkem spark said...

online tepi pantaii....santaii gituu ahax ;)

Elina Saufi said...

ekkem spark : haa tu la pasai. line pom byk.*tu yg penting

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang