nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, 20 June 2012

saya kiut miut liut

kami budak2 terlepas dari wad tanjung rambutan.


Tajuk entry yang boleh mengundang kepada berlakunya masalah kesihatan apabila membaca .

Berita Hari-hari 
beberapa orang pembaca blog My life as Elina telah mengalami masalah didalam organ dalaman iaitu untuk lebih specifik lagi dibahagian mulut. ini berlaku kerana kebanyakkan daripada mereka muntah-muntah akibat daripada membaca tajuk entry di atas.katanya loya .

ok fine ! i akan anggap itu sebagai pujian.sekian terima kasih.

untuk memulakan majlis kita pada malam nie,eloklah kita membaca al ...zapsss ! hoi ! ingat kita berada di majlis ke nie. eh eh eh. tak ke?? hmm ok la. 

hmm camne yer nak mula nie.i tak tahu nak start camna. dah 40 hari 50 malam i pikir punya pikir punyalah pikir nak start entry nie camna. 

"aaaadiikkk manis ! bukan ke dah start ke nie??""

""ayoooyyoooo abang bangla ,belum lagi la." tadi tuh segmen mengarut je semua nie. 

"" kenapa"
 sebab: penulis sekarang berada dalam tahap tertekan .

""ayoyyoooo" kenapa ini macam boleh terjadi aaaddiikk manisss"

mungkin sebab i makan banyak gula ???

hamboi abang power ranjers.smart yer nampak.tapi sekarang saya dah jarang nampak abang kat tv. abang bersara dah ke? ke dah kena fired ? oppss..


"WHAT THE HELL ARE YOU TALKING "!!

eh eh abaang bangla nie. main cakap omputih pulak dengan saya. sobar2 abang bangla. kang hantar balik kat nogori asal baru tahu.

=,=
well,actually i ada banyak benda yang nak dikongsikan kepada uolls. so dengan bangga nya i mintak kerjasama ibu2 bapak2 adik2 abang2 hensem tadahkan telinga anda untuk mendengar diari elina ini.

eh elina,abang2 yang kurang hensem pulak macam mana? tak boleh tadah telinga ke? tanya mail lambong  pula.

hmm kejap yer i pikir. hmmm boleh tak yer?


elina kejam ! mak tiri kejam! sanggup tak bagi abang kurang hensem baca. PANG ! senyap la hengko wahai budak separuh inci.

perhatian! kepada semua yang mengenal kucing tersebut.sila jangan bawak balik. dipercayai kucing ini sesitif terhadap manusia yang bernama mail lambong. amboi.tetiba. marah abang zizan. jangan marah deh,


kebaikan kucing nie: amat bagus bagi mengantikan anjing anda yang pemalas nak jaga rumah bila time pencuri masuk. extra free kick pulak tuh. mana la nak cari nie mail lambong ooiii.. haaa i promote balik nie.beli2..

 i balik rumah minggu lepas.!! wu yoooo !! korang tahu tak tak sampai seminggu i masuk u.dah beli tiket balik. alasan bagi dekat bapak i : hmm abah ,barang along tertinggal . nak kena ambik. so kena la balik. heeee.. *padahal homesick.
haish besar anak gajah nie pun still lagi homesick bagai kan. well biasa la i nie kan anak manja. bawah ketiak mak je. eh eh betul ke?? hmm salah ya habibi ya wasalamualaikum. heee

lepas je i balik u semula,selalu je mak i call. mesti korang cakap "ek eleh apa la ko elina,mak call pom nak heboh2.aku nie mak call satu jam sekali tak ada pom nak kecoh" kecoh la minah kiut nieh.

iyer2 wahai saudari saudara  sekalian , diharap anda bertenang.

sebenarnya mak i nie jarang benor call i bila dekat u. call pom bila ada hal penting. hmm bajet i boleh jaga diri and dia tak perlu la nak risau. ok ma! anak kiut ma ini seorang yang tabah dan akan sentiasa menghadapi segala cabaran dan dugaan. fuhhh ayat. kalau mak i baca nie. meleleh hingus keluar hidung. bukan apa.selsema katanya.

setiap petang mesti mak i call tanya camne hari nie. and im quite happy with that. cakap2 pasal kolej dengan dia,komplen sana sini. hei leena nak kena penampor ke komplen ?? heee tak de la. saja nak cantik ayat.

"hmm along, sebenarnya ma dah bukak novel along yang baru beli tuh" lain kali beli lagi yang baru yer kalau ada novel best".
ayat last my mom.

ok sekarang baru ku tahu kenapa dia selalu call.


p/s : untuk pengetahuan saudara saudari sekalian ,mak i nie seorang pembaca novel paling tegar dalam family i. i baru je beli novel and still lagi tak bukak pembalut dia. mak i dah rasmikan sebelum i dah. see.







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang