nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, 12 July 2012

elina kena gastrik heh

nah, ambik la jen . nie i dah hupdate .:)
hmm i nak mula cemana hah perenggan pendahuluan nie? hmm cemana ah. haish. tak dek idea nie. otak i sekarang dah berkarat. hmm cemgini la yer.

i busy . busy and busy. nak i ulang lagi ke tak nie? * hmm tak perlu kot.
omaigod ! i paling suka amik gambar gini. hehe.

 i memang busy gler. busy dengan makanan, kelas, tido (kroohhhhh kroohhh kroohhhh)*kesat air liur tuh helina oiiii !, assingment, kuiz ,test,movie*erkk nak iklan sekejap.movie apa ah paling latest skali ?? ikotla movie apa yang korang tahu. jangan korang bagi movie tamil sudah la...hahhhh semputt !
our luch time ! sedap! daging lembu cicah bluebery ! hehe


korang tengok tak pernikahan  irma hasmie.?? tak? tipu ! ye dok. mesti korang tengok kan kan. kalau tak pom mesti duk tercunguk depan laptop sambil taip "pernikahan irma hasmie". ye dok ?? ye dok? haaa. kantoi !
berehat bersama air kosong dulu. !
eh tahu tahu je cek mek nih. camne hang tahu nie. deng belom kabor lagi hang dah dapat teko dah. hang belo hantu nih eh. eh  eh mana ada saya bela hantu pak? tak main ler bela hantu  nie. saya bela kucing je. nama NORA . sekarang nie dia dah ada tiga ekor anak. nama : jimmy, arbod dan lucy. canggih kan pak nama anak kucing kita. kan kan kan.

camne i tahu? hmm i tahu la sebab i salah satu jugak daripada korang. WHOWWW !! kita geng !
hikhikhik...honestly i said, jeles tahap cipan i dengan irma.

"bakpe leena jeles nyer"

jap i nak list kenapa i rasa jeles.
disini saya ada beberapa sebab kenapa saya berasa jeles dengan puan irma hasmie. antaranya ialah : * fuhh ayat!

1) sweet je pernikahan diorang,cara diorang mula2 jumpa kat mekah semasa buat umrah (tak macam sesetengah artis lain) * i pon tak tahu kenapa i rasa best sangat tengok diorang nie.
2) suami dia hensem  * erkk yang nie bukan i cakap.
3) baju pengantin dia lawa sangat bagi i.

hmm i rasa tu je kot. actually banyak lagi dalam pikiran i nie. tapi hmm tak nak lah gitahu. nanti korang ketawa sampai besok tak habis. :)

photo pernikahan akak irma kita. tengok jangan tak tengok <------ clik ! jangan tak klik yer.

to irma hasmie : wish korang berdua happy selalu and cepat2 dapat anak tau.

sedara saudari sekalian alam,
eh jangan tikam lagi noo !! 

kita beralih ke topik lain pulak yer. seperti yang kita tahu. tajuk entry i pada hari nie "elina kena gastrik heh" . nie baru kita berbicara kepada lebih serius sikit. yang tadi tuh hape? emm tuh segmen gosip bersama helina ! hehe.
ubat ..ubat.. ubat.. i paling suka makan ubat cecair tuh. nie la ubat i. adush bukan main susah lagi nak makan ubat butir.

minggu nie paling menyeksakan bagi i. nak tahu kenapa . sebab: i kena gastrik!!!
haku ada.korang ada?

 rasa nak menari poco poco sambil tikam seat je bila MA tuh cakap yang i ada gastrik.

our kak MC with her smile. ! loike !
sampai sekarang i tak leh nak percaya yang i ada gastrik. huhuuuhu. and kak MC secara automatik jadi penasihat pemakanan saya since i had gastric. dah macam mak dah nampak kak mc nie. suh i makan nasi and telan ubat.

oklah . dah malas nak bercerita pasal nie. sedih pulak rasa. rasa nak keluar je air mata syawal. *puasa belum lg.

owh, lupa i nak kasi tahu yang minggu depan akan diadakan minggu keusahawanan di tempat belajar i. hmm kali nie banyak ler duit melayang dibuai angin ! ceh. uhuk!

mesti i akan rambang mata. jadi. mata biru, mata merah and macam2 lagi la. iyerla mesti diorang bukak jualan! huh! hampeh i nak simpan duit bulan nie. kepada kawan2 saya, sila bimbing saya iyer. jangan sampai i tersangkut kepada beg or benda2 lain lagi.

konsert alif aziz. hoho !! kak MC silap pronounce nama alif aziz to salem aziz .heh?? isk2...

tudung dah jadi kelepek2 kena tiup angin. isk2..  lunch dengan kak mc, kak gula and kak debate. hehe. really enjoy with them .:)
bbye!

4 comments:

ஜ miss klanika ஜ said...

jgn skip makan tau. utk pesakit gastrik ni . nnt diserang gastrik lg

Elina Saufi said...

miss klanika : i'll try .:) btw thank u :

SoLy SoLicious said...

pose2, jgn gastrik2 tau..^^

salam ramadhan..selamat berpuasa

Elina Saufi said...

soly : salam ramadhan jgk buat awak ! yer, i dh sediakn sebakul ubat gastrik kalau gastrik dtg melanda lg :) hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang