nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Friday, 20 July 2012

histeria mak oiiii

ye dok ?? 


Memindai laman Facebook mu
Kadang buat i cemburu
Baru saja you update
 Ramai perempuan berkomen
Tak sedikit yang merayu

Berhentilah kenyit mata kat  my aliff
angkot pergi pesonamu
 Takkan cukup kata-kata manismu * korang nak berapa baru cukup hah
Gambar-gambar seksimu * ingat badan korang cantik ke? badan opah i lagi lawa tau
Tagging-tagging flirting-flirting!

oooo... pang ! senyap la hengkau helina oi!
 eh apasal plak ??
biarlah i nak nyanyi lagu pakwe i,si alif aziz ni. u kiah apasal hah. selalu je carik gaduh dengan i

hoi! sedarla diri tuh! dia dah ada ANNE dah. opssss !
 terkeluar plak hehe...
ok2. buat2 para gadis yang separuh gila minat si alif ziz nie sampai ada yang beranggan nak kawen dengan dia *amboi dasyat dah tuh. sila kembali ke realiti yer. dia dah buat pengakuan dah depan i tadi yang dia dah ada yang istimewa (anne le teww). huh! meratap i dengar ! senyum sambil tikam bantal. meleleh air mata ,air hidung i dengar. opsss ! halamak ! * lupa nak rakam pengakuan dia. ciss rugi plak.

overla ko elina oi.

biarla .. i memang macam nie pom.

"leena,bakpe tiba2 anda berbicara tentang alif aziz nie"

heh ??

 ok2.
seperti yang anda sedia maklum nie. i dah ada tunjuk kan dekat korang konsert alif aziz. "alif aziz life di uitm dungun"

i beli tiket dia .wooo ! hehe

sebelum nak pergi konsert dia nie, i dah pakai lipstik 4 inci tebalnya. plan nak tunjuk bibir i yang seksi nie. tapi .. .. malang tak berbau.

tibanya alif aziz nie dekat pentas, salah seorang yang duduk disebelah i tiba2 "WAAAAAAAA !!!!"
kuss semangat i . hadoi .

terkejut beruk i !

mujur i tak ada penyakit jantung tau ! haish! apalah dia nie sorang.sambil menyang kamera rakam asi alif aziz. bengang i tau. *ada hati dia nak ambik gambar pakwe i yang ke 101 tuh. heh.

 dia just nyanyi 5 buah lagu je. :
1)sayang2
2)with you by chris brown
3)cinta ya cinta
4) jangan ganggu pacarku
5)hmm ce teka  lagu apa * padahal tak ingat tajuk hape.

sepanjang konsert tuh, ada yang terpekik terlolong . huh! i pom tak tahu apa yang diorang pandang sangat dengan aliff aziz tuh *padahal jeles

orang sebelah i tak berhenti henti tunjuk henset rakam setiap inci pergerakan si aliff aziz nie. geram je nak cakor muka dia suh berhenti rakam pakwe i tuh. haha

saudara saudari sekalian,
 setelah habis je konsert si aliff nie. ramai je pelajar perempuan yang memuji betapa handsomenye si dia.

"eh timah, aku dapat amik whole pergerakan aliff aziz whoooo" kata si timah kepada rakannya itu. *fuhh ayat
 yang si kawan dia plak " eh you,i pom dapat ambik gambar dia jugak" dengan gaya gediknya.
kawannya pandang semacam je kepada rakannya selepas kawan dia cakap gitu.
hehe
* jeles letew kan kan

i pun berkata :" hello korang, i pom dapat ambik jugak and rakam jugak uolllsss" tapi i rakam gambar belakang dia je lah and ambik gambar belakang dia je la. *what a loser ko nie helina oiii

dalam hati je la i cakap. nak mampus cakap depan2 dah la mencelah perbualan orang hot tuh kan....

dah la. i malas nak menaip pasal nie. bertambah kejelesan i *ade ke perkataan i nie. suka hati je kan. ahh ape aku kesah.

meh i nak pesan sedikit.kita kan esop nak berpuasa..so i nak ucapkan selamat berpuasa kepada saudara seislam saya. jangan ponteng tau !
okelah dah tak tahu nak tulis hape lagi.
bye korang !

1 comment:

Anonymous said...

I just added this feed to my bookmarks. I have to say, I very much enjoy reading your blogs. Thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang