nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, 21 July 2012

puasa heh

ce korang teka ,apakah tempat ini? haa soklan cepu mas nie. jawab2...

hari nie first puasa. adik kembar i yang kecik *umur 7 tahun dah macam nyawa-nyawa ikan dah i tengok petang tadi. first time puasa penuh rupanya. kesian. sabar la adik oi..

bila tengok diorang yang lembik lembik macam jelly tak de tulang belakang. i pun offer pergi jalan2 dengan i. lagi pom i buhsan duk rumah. so i call linda untuk ajak lepaking bersama. hehe

time tuh dia pom boring jugak *i rasa la.

jadi kitorang pergi lepak dekat airport. ingat nak usha mamat pilot. tapi jumpa mamt negro pulak. berlambak pulak tuh. hehe.

ahhh.. tak jadi lah. so kitorang habiskan masa kat situ dalam setengah jam je. sebab takut lambat balik pulak.*actually takut terlambat untuk berbuka puasa.

owhh. lupa pulak nak cerita. sebelum tuh. i sebenarnya tak ingat jalan nak pegi airport . heee. so i bergantung kepada linda . jadi dia jela jadik tour guide kitorang *alahai loser nyer ko helina oiii.. dalam negeri sendiri pun ko tak tahu jalan kat mana nak pergi airport.

hello!!
i pergi airport masa i kecik2 dulu je. masa besar mana la pegi dah.
tu pom nak pegi ambik sepupu i yang balik dari study oversea.huh.

sesat jugak masa nak pegi tuh. haha. melencong ke arah lain . adoi. si linda pulak suh i berhenti tepi jalan sebab dia nak pegi tanya arah nak pegi airport. malu bhai!
 tapi i tak stop pom kereta. haha. malu dowhh.. apa pulak orang cakap nanti kang.

jadi kitorang pergi bebrbekalkan petunjuk arah . and finally samapi jugak. so here we are !!!

si jen and linda. bahagia je muka diorang. sengih sampai telinga. haha.

meh meh kito pakat pegi beli tiket balek raya sini heh
linda pakai spek (kanan) no wonder la dia dapat buat medik kan,* tetiba

linda and me *linda dapat buat medik.. fuhyoooo!! jadik doktor ler sorang kawan i nie. (doktor roslinda) hehe

kami pom nak amik gambar jugak dekat toilet .hewhew
dalam pukul 6.30 kitorang sampai rumah. sesampai je i kat rumah. i tengok anak2 kucing lembik je kat atas katil i. pelik jugak i nie.

"alonggggg, dah bagi ke kucing makan!!!! ??"

homaiggooodddd! sori lucy,arbod ,nora and jimmy! tuan mu ini belum bagi makan lagi kat hengkau semua. alahai puasa jugak la korang nie. sebab tu la i tengok lebik je . tido je kerja. rupanya lapar. isk2..jom kita makan meh.

P/s : sebenarnya setelah i buat kajian tadi,perjalan dari rumah i ke airport tuh cuma memakan masa 5 minit je kalau terbang ! heee.. hmm guna kereta pulak camne? hmm dalam 20 minit ke 30 minit gitu

abis tuh ko drive pegi airport tadi berapa minit nak sampai ??
erkkk hmmmm ............PANG ! cepat laaa cakap
hadoi. lebam pipi nie

nak dekat sejam....*slow je cakap

iyer la. tolak campur darab bahagi .sejam semuanya. sesat jalan kan. heee.. peace!!!

13 comments:

SoLy SoLicious said...

hamboi..ciap jln kt airport ha.... cian kucing xsmpt bg mkn heh...hehe

Elina Saufi said...

tu la pasal. kesian kucing x bg mkn. nie semua salah tuan dia la nie. *mujur kucing2 i tak buat tarian sotong2 kelaparan dekat i ptg td.hewhew

Anonymous said...

haha. sejam kott nok boleh sampai airport.. salah time la na.. kalu x, boleh makan kfc kt airport.. wuwuwu~~
`

Anonymous said...

haha. terbaiikk.. tapi kalu g time xposo, msti best kalu dapat mkn kfc uh. hehhe

anif abdullah| AA said...

org kata,sesekali sesat tu yang boleh ingat smpai bila2..

sian gak kucing.huhuhu

Laila KPAS said...

hehehe...menarik betul cerita ini..lupak lak..cian kucing tu..

Laila KPAS said...

hehehe...cerita yang menarik..cian kucing kena puasa jugak..

missha said...

wah..beznye ada adik kembar :) hehe

Elina Saufi said...

anif :still lg x ingt jln .huhu i main lalu je. tgk2 dah smpai.

laila : hmm kesian kucing i kan. haish tuan dia ni lah punya pasal.

missha : heee.. best sgt ! lg2 bila diorang gaduh pastu x mengaku salah . hehe

buatbest said...

wah..bestnya jenjalan tgk airport..feel je dok situ ek./.

Anonymous said...

I couldn't have asked for a better blog. You happen to be always at hand to offer excellent guidance, going straight away to the point for easy understanding of your site visitors. You're really a terrific pro in this subject matter. Many thanks for being there visitors like me.

Tinta Lana said...

Salam elina.. :)

err..airport mana ni elina? hehhehe. Sampai kesana berjalan smntra nk tnggu berbuka ya..

Urm..lama tak update entry ni dear ^_^

Elina Saufi said...

tinta : airport kt kelantan. ahahh.jln2 nk tgu bukak puasa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang