nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, 15 August 2012

saya tak tahu nak bagi tajuk apa

uhuk uhukk
batuk !
dah berhabuk blog i.
korang nampak tak berhabuk suda.
well, i dah lama tak hupdate entry. blog i nie tak macam blog orang lain, update setiap seminit.satu minit satu entry. satu jam 60 entry dah ada.heh
blog i nie paling loser sekali dengan penulis blog yang kadang2 rajin pastu tiba2 je malas.
adush ! SENTAP AYAT ! haaa

"dah dah la elina oi, jangan nak sedih sangat la ayat tuh"

oke2. 

eh, tu bukan intro ye. nie baru intro dia. hmm i nak pikir susun ayat nie. 
oke kita start macam  cemgini.

bulan ramadhan bakal berlalu. i pun dah tak sabar nak beraya nie. bila i dikelas,dengar lagu raya. bila masuk bilik pun dengar lagu raya. lalu je di bangunan dengar lagu raya jugak. haish. stress hidup cemgini. rasa nak ganti je pakcik yang kat tibi tuh ."pak cik mana elina"? ala korang nie, pakcik yang kerja dia umum raya tuh la. 

ehemm.test suara cikit.

saya bernama nor elina dengan ini sukacita mengumumkan esok raya sambil pegang batang penyapu. yeay !!

tiba-tiba. DUSH ! melayang bantal ke muka .

i sekarang nie bila je masuk kuliah ,minda i dah tak berfungsi sudah dengan nombor yang kat depan tuh. minda i sekarang nie dekat rumah dah. membayangkan baju raya yang i pakai pastu ketuk2 rumah jiran mintak duit raya. yahoo!! kaya aku! hee

hoi,besar2 gini ko still lagi dapat duit raya ke ??
 hmm i tak tahu la. ala time makcik2 duk bagi duit raya tuh buat2 la muka kesian ckit takpom buat muka kiut or muka perasan muda. konfem dapat ! haaa

kenapa? tak percaya yer. try la masa raya. 

mak cik , pak cik.! sini belum  bagi lagi duit raya. :D

2 comments:

sedutzone said...

yieehaaa... selamat ari raya...batang penyapu tuh scene harry potter... apala...

Elina Saufi said...

sedutzone : selaamt hari raya jugak !! eh pom boleh scene harry potter. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang