nuffnang

MaR & CenCciA..*___*

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, 7 October 2012

Mata lebam aka Mr Panda !

gambar i lepas plastic surgery. heh . berdarah pak mail tengok nie
selamat pagi !
sekarang nie sudah pukul 4.38 pagi and jangan tanya i bakpe i tak tidur2 lagi ok.
haaa..
korang boleh agak tak entry i yang bertajuk mata lebam aka mata panda.
haish i nie asyik duk cakap pasal panda je kang kang kang ??
isk korang nie , i dengan panda ibarat kawan baik gitu . tak boleh dipisahkan .kalau dipisahkan alamak jawabnya tak bergerak la persatuan panda2 sedunia. heh?
sebab i kan pengerusinya. hehe

MATA LEBAM aka Mr panda

hmm apa ye yang berkaitan mata lebam dengan Mr panda nie heh.
lu pikir la sendiri jawab nabil.

haaa
nie baru nak mula pendahuluan entry i .
eh tadi tuh hape ? buka pendahuluan kau ke elina ?
amboi kak safiyah kita,marah nampak. sabar la cikit. tengok tuh dah berkedut dah muka.baik pegi suntik botox or vitamin. baru berseri cikit muka tuh.
Adira cucuk vitamin.*tetiba
incik panda penat ke kejar orang sebelah tuh? dia amik tebu incik. cepat bangun!!

eh eh kak peah oi jangan la melenting pulak. orang sarankan je ,taknak buat takpe .tak paksa pun.
tak de la Pak kasim cari lain kak Peah oi.
ZAssSs!
haadddoiiii !
batang penyapu masuk lobang hidung .

ganeh jugak kak peah nie.

okeh okeh ... tengok kak Peah kita dah berasap kepala tuh

pendahuluan .jen jen jen

hi nama saya Salam ! nama penuh Salam satu malaysia !
anda sekarang di rancangan jangan tidur lagi bersama saya ,abang salam ! huyoii


abang salam! hensem tak.



okela.. buat pengetahuan korang semua, i sekarang tengah final and lusa exam electronic. so sekarang nie i tengah stress sangat pasal exam and banyak la lagi. haa sebab tu la i hupdate blog nie.

iyer2. dah lama i tak hupdate blog. orang lain follower dah meningkat sebab blog selalu hupdate. kan kan kan. eh kalau i tak tensen  i hupdate jugak . tapi i tak tahu nak tulis pasai hapa. sodihhh

jadi dengan baik nya, i pun clik pangkah diatas then i pun terus bukak benda lain yang lagi excited ! heee..
tapi malam nie eh dah pagi la.ok2 tapi pagi nie i rasa nak hupdate jugak. jiwa i meronta2 nak hupdate. amboi bahasa ! bombastik gler. well ehemm. elina sekarang dah maju cikit.

tapi i sekarang tengah ada satu masalah besar, apa tuh.
haa nie lah nak ceghita tuh
satu hari yang cuaca tak berapa nak baik. masa tuh tengah mendung. kilat sabung menyabung bak ayam tengah menyabung. i dengan semangatnya buka kertas yang lecture bagi and then baca dengan penuh semangat. nak exam la katakan. kena semngat nie.

2 jam kemudian

i pun buka mata semula.tak kusangka tak kuduga. i tertidur !!
dua slide je i baca tuuh pun tak sampai habis. tido dua jam. fuhh !
macam mana nie.
then tadi pun i ulang benda yang sama. and conclusion atau pengakhiranggg jugak memang sudah tepat dijangka . TIDO JUGAK !!

gimana nie dong !! mati la i cemgini.

haa tu masalah pertama.

kita kembali ke masalah kedua bersama abang salam .

sekarang nie i dah ganti tempat burung hantu . haa kepada burung hantu sekalian,uollss buleh berehat dengan tenang iyer.. sebab i sekarang nie dah tak tido malam. haa bukan i sorang je, roomate i pun terlibat sekali. kitorang sekarang ambil jawatan sebagai pak guard kolej asrama. hee. i dan member tak leh nak tido la . kitorang hanya akan tido selepas azan subuh. tu pun pejam jugak mata nie nak suruh tido jugak cemana pom. aduyaa


haa siap ada pesanan dari penaja lagi suruh gerak. heheh. tu la tak tidur sangat kan.
jawab elina : okeh kak. camne kalau i tulis je kak kertas tuh " akak, bangun kak "
hahaha...














meh kita zoom ckit tulisan warna pink tuh. 







semasa exam CTU

tengok ! kreatif tak i .. hehe.. kepelbagaian corak2 ..

tak cukup lagi soalan 4 tuh. siap tulis lagi banyak kali soalan no 4.
biar bagi jelas cikit yer. tu je motif nye
eh bukannye ko tak leh jawab soklan tuh. eh slow ckit ! hehe















haaa meet my ebok .(Arbod si tikus belanda ) hehe







wahhhh! rindu sangat nak peluk ebok nie. adik i panggil ebok ni buncit sebab dia suka makan .. ha itu pulak masalah ketiga i. i rindu sangat kat ebok. lama dah tak balik rumah main2 dengan ebok.

okelah tu je yang i nak merepek kat sini. guys ! doakan i tau final exam nie... takuttt !!
bye !! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tabung nuffnang